Power

Salg af powerbanks eksploderer: Stigning på 500% den seneste måned

Del

Det danske sommervejr har sjældent været så ustadigt, som det er i disse uger. Det mærker de tydeligt hos elektronikkæden POWER, der i løbet af den seneste måned har solgt 2.000 powerbanks om ugen – en stigning på hele 500% sammenlignet med resten af året.

Især de store powerbanks på 20.000 mAh bliver i øjeblikket revet ned af hylderne i POWER.
Især de store powerbanks på 20.000 mAh bliver i øjeblikket revet ned af hylderne i POWER.

Det ustadige sommervejr får danskerne til i stor stil at flygte til udlandet, hvor de indlogerer sig på hoteller og i ferielejligheder, campingvogne og telte – og powerbanks lader til at stå højt på tjeklisten, når kufferten skal pakkes. Samtidig spiller de danske festivaler for fuld styrke netop nu, hvor powerbanks også er i høj kurs rundt omkring i teltene. Og så er der de såkaldte prepper-lister, hvor mange familier har en powerbank som en del af deres personlige nødberedskab.

Resultatet af den kombination oplever de i disse uger hos elektronik- og hvidevarekæden POWER, hvor powerbanks bliver revet ned fra hylderne som aldrig før.

- Salget af powerbanks går amok i øjeblikket, og vi er ved at løbe tør både i butikkerne og på vores nordiske centrallager. Det er især de store powerbanks på 20.000 mAh, der kan holde i længere tid og oplade flere devices, som bliver revet væk, siger Maksim Nefedjev, der er salgschef for Telecom hos POWER.

1.000% stigning i salg af powerbanks med solceller
Tidligere på sommeren kunne POWER berette om rekordsalg i nødradioer, som blev revet væk, da myndighederne offentliggjorde den såkaldte prepper-liste med de ting, danskerne bør have på lager i tilfælde af en nødsituation. Nu tyder det altså på, at tiden er kommet til powerbanks, så familiens telefoner og andre devices kan holdes i live i tilfælde af en nødsituation. Udover stigningen i salget af store powerbanks med høj kapacitet oplever salgsteamet hos POWER også en eksplosiv stigning i salget af powerbanks med solceller.

- Normalt sælger vi ganske få powerbanks, der kan oplades med solceller, men vi oplever i øjeblikket en stigning i salget på 1.000% af den type, vi kalder Solar. Det er helt vildt. Det smarte med Solar er, at powerbanken kan oplades med sollys, hvis man ikke har adgang til elektricitet. Og det er jo især smart under en eventuel nødsituation, hvor der højst sandsynligt er lukket for strømmen, forklarer Maksim Nefedjev.

Strøm til hele familien
Danskerne går efter de store powerbanks med 20.000 mAh (milliamperetimer), så flere af familiens telefoner kan oplades på samme tid, eller så powerbanken også kan bruges til større devices som computere eller tablets.

Er du en af dem, der overvejer at flygte sydpå, kan du med fordel pakke powerbanken i håndbagagen – men husk at tjekke det pågældende flyselskabs bagageregler, inden du stiger ombord.

Kontakter

PressekontaktPresseansvarligPower Danmark

Journalister, redaktører, bloggere og andet godtfolk glæder vi os til at få i telefonen. Ring til vores presseansvarlige på tlf. 2133 8088, eller send os en mail på presse@power.dk.

Tlf:+45 2133 8088presse@power.dk

Om POWER

POWER-eventyret startede i Danmark i 2015. Senere åbnede vi butikker i Finland, e-handel i Sverige, og i 2017 kom POWER til Norge. I dag er POWER Nordens nye elektronikgigant og nærmer sig 200 butikker, fordel på 4 lande og 4400 medarbejdere – og vi vokser stadig. 

POWER som selskab er ejet af POWER International. POWER International ejes af AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Den norske koncern driver også POWER i Norge, Finland og Sverige. 

Vores mål er at skabe en sund og rentabel virksomhed, som sikrer trygge arbejdspladser for nuværende og kommende medarbejdere. Det gør vi gennem effektive løsninger, som kommer vores kunder til gode – og med mindst mulig negativ effekt på samfund og miljø.

Følg pressemeddelelser fra Power

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Power

TV-feber: POWER forventer 20% stigning i TV-salg under EM i fodbold11.6.2024 11:27:40 CEST | Pressemeddelelse

Alene opremsningen får sveden til at perle på panden: EM i fodbold med et dansk landshold i storform; Tour de France, hvor danske Vingegaard forhåbentlig tramper afsted som forsvarende vinder og et OL med masser af dygtige danske atleter inklusive de to danske landshold i kvinde- og herrehåndbold. En sportssommer i den kaliber kræver, at udstyret er i orden – også hos TV-seerne. Elektronikkæden POWER forventer derfor en stigning i salget af TV-skærme på 20%.

POWER ansætter medieprofil fra Viaplay og TV223.4.2024 08:50:00 CEST | Pressemeddelelse

Elektronik- og hvidevarekæden POWER ansætter pr. 1. maj Søren Kaule som Omnichannel Media Manager. Søren Kaule kommer med mere end 20 års erfaring fra TV2 og Viaplay, og med hans ansættelse ændrer POWER strategi og trækker blandt andet alle omnichannel-medieindkøb in-house. POWER-direktør Jesper Boysen kalder ansættelsen ”et naturligt gearskifte, som kommer til at få enorm betydning for POWERs udvikling”.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye