Boliga

Nicklas Bendtner prøver igen: Skærer millioner af prisen

Del

Nicklas Bendtner har sat sin gigantiske landejendom til salg.

Se den flotte bolig her.
Se den flotte bolig her. Foto: Boliga

I Hørsholm, nord for København, har den tidligere danske fodboldstjerne sat sin store landejendom til salg.

Det skriver Boliga.

Prøver igen

Det er ikke første gang, at Nicklas Bendtner prøver at sælge sit Hørsholm-palæ. I april blev det sat på markedet til intet mindre end 35.000.000 kroner, men blev taget af kort efter.

Nu prøver han igen her i juli, og prisen lyder på 33.000.000 kroner. Den tidligere landsholdsstjerne har altså barberet to millioner kroner af prisen.

Men det gør måske ikke så meget. Bendtner købte palæet tilbage i 2020 for 12.900.000 kroner. Så hvis boligsalget går som forventet, scorer han imponerende 20.100.000 kroner!

Boligen byder på en 22.071 kvadratmeter stor grund i 2970 Hørsholm. Villaen er bygget i 1934 og fordeler sine 274 kvadratmeter på ni værelser.

Ifølge Boliga er denne type bolig i Hørsholm i gennemsnit udbudt til salg i 75 dage, og der gives i gennemsnit 4,4 procent i prisrabat i området.

Se Bendtners bolig her.

null
Foto: Boliga
null
Foto: Boliga

Nøgleord

Kontakter

Om Boliga A/S

Boliga.dk er Danmarks største uafhængige boligside. Vi står også bag flere populære online-portaler, herunder DinGeo.dk, Selvsalg.dk, Itvang.dk, Tvangsauktioner.dk og UdenomBanken.dk. Med over 1,9 millioner månedlige brugere tilbyder vi omfattende tjenester til boligkøbere, boligsælgere, mæglere og låntagere i Danmark. Boligas mobilapp hjælper også flere hundredtusinde brugere med at finde drømmeboligen.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye