Boliga

"Paradise"-deltager sælger luksuslejlighed for 13 millioner

Del

Tammie Bergholdt, som deltog i Paradise Hotel tilbage i 2010, har sat sin kæmpestore ejerlejlighed til salg.

Her ses den flotte bolig.
Her ses den flotte bolig. Foto: Boliga

Nu skal du slå til, hvis du drømmer om en stor Frederiksberg-lejlighed i hjertet af København.

Den tidligere "Paradise"-deltager Tammie Bergholdt har netop sat sin bolig til salg for intet mindre end 12.995.000 kroner.

Det skriver Boliga.

Scorer mange millioner kroner

Ejerlejligheden ligger på 3. sal i en ejendom fra 1900 på Frederiksberg i København. Her får man i alt 280 kvadratmeter, der fordeler sig på 8 værelser.

Tammie Bergholdt erhvervede boligen tilbage i 2019 for 5.700.000 kroner, så hun står til en imponerende boliggevinst på 7.295.000 kroner!

Ifølge Boliga.dks beregninger gives der i gennemsnit 3 procent rabat på områdets ejerlejligheder. I området er ejerlejligheder i gennemsnit til salg i 193 dage.

Se boligen her.

Privat

Tammie Bergholdt blev for alvor kendt, da hun deltog i Paradise Hotels sjette sæson, som rullede over skærmen i 2010. Her fandt hun sammen med Kasper Skak, som senere blev castet som en af de to singlefyre i det populære program "Bachelor", men forholdet holdt ikke.

null
Boligen har også en lækker altan. Foto: Boliga
null
Boligen har otte værelser. Foto: Boliga

Nøgleord

Kontakter

Om Boliga A/S

Boliga.dk er Danmarks største uafhængige boligside. Vi står også bag flere populære online-portaler, herunder DinGeo.dk, Selvsalg.dk, Itvang.dk, Tvangsauktioner.dk og UdenomBanken.dk. Med over 1,9 millioner månedlige brugere tilbyder vi omfattende tjenester til boligkøbere, boligsælgere, mæglere og låntagere i Danmark. Boligas mobilapp hjælper også flere hundredtusinde brugere med at finde drømmeboligen.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye