Fonden for Entreprenørskab

Invitation: H.M. Kongen besøger iværksætterelever i Nuuk

Del

H.M. Kongen bliver fredag den 5. juli klokken 10 grønlandsk tid modtaget af flagalle af børn fra skolen Nuussuup Atuarfia i Nuuk. Under besøget får eleverne mulighed for at vise iværksætterideer til Kongen. 

Fredag den 5. juli klokken 10 grønlandsk tid ankommer H.M. Kongen til skolen Nuussuup Atuarfia i Nuuk. Pressen er velkomne. 

Modtagelsen ved ankomsten sker af borgmester Avaaraq Olsen og vicekommunaldirektør Marie Fleischer, som introducerer vice-skoleleder Kristian Albrechtsen-Larsen og bestyrelsesformand Jacob Nitter samt CEO, Fonden for Entreprenørskab, Christian Vintergaard.

Formålet med besøget er blandt andet at få indblik i elevernes iværksætteridéer, som de har arbejdet på i forbindelse med Projekt Edison, som er Fonden for Entreprenørskabs landsdækkende opfinderkonkurrence og undervisningsforløb for 6. og 7. klasser. 

H.M Kongen går efter ankomst rundt til 4-5 grupper af elever inde på skolen og hører deres pitch. Pressen får adgang til klasselokalet, efter de tre første hold har præsenteret. Der vil være et afskærmet område.

Efter besøget i klasselokalet tages et fællesbillede, hvorefter besøget slutter. 

Kontakter

Om Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab vil inspirere børn og unge og give dem evnen til at tænke og agere entreprenant og innovativt, så de kan lykkes i en global og omskiftelig verden. Det gør Fonden ved at hjælpe skoler og uddannelser med at fremme entreprenante og innovative evner hos elever og studerende. Fonden fungerer desuden som nationalt videncenter for opsamling, udvikling og udbredelse af viden om entreprenørskabsundervisning på alle niveauer af uddannelsessystemet

Følg pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

Fra blåt til grønt - innovationskraften skal løftes7.6.2024 11:34:40 CEST | Pressemeddelelse

Der er dansk udstyr på stort set alle oceangående skibe i verden, og maritime løsninger udviklet i Danmark har således stor betydning for at kunne nå i mål med klimamålene. Men for at Danmark også fremtidigt kan sikre sig pladsen i front for den grønne omstilling i den maritime industri, er der brug for medarbejdere med entreprenant tankegang fra alle fagligheder for at sikre fremtidig innovation.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye