Haderslev Kommune

Ny direktør for Børn og Kulturforvaltningen er Kristian Mygind

Del

Haderslev Kommune har ansat Kristian Mygind som direktør for Børn og Kulturforvaltningen. Kristian Mygind kommer fra et job som underdirektør i Skattestyrelsen og starter pr. 1. september.

Kristian Mygind
Kristian Mygind

Det er en erfaren herre med styr på sagerne, der efter sommerferien træder ind i stillingen som direktør for Børn og Kultur i Haderslev Kommune. Kristian Mygind har en fortid i blandt andet Finansministeriet og Vejle Kommune, hvor han har bestredet flere chefstillinger – herunder syv år som stabs- og økonomichef på Børne- og Ungeområdet. Senest har han fungeret som underdirektør i Skattestyrelsen.

Derudover er han født og opvokset i Haderslev Kommune og har familie i byen.

”Jeg ser frem til at trække i arbejdstøjet og sammen med byråd og udvalg, den øvrige direktion samt ledere og medarbejdere på børn og kulturområdet, skabe resultater til gavn for borgere og virksomheder i kommunen. Jeg har mine rødder i Haderslev, og derfor føles det som at komme hjem, når jeg nu skal til at arbejde for kommunen,” siger Kristian Mygind.  

Stor politisk tæft

Borgmester Mads Skau (V) er særligt glad for, at Mygind kommer med et godt kendskab til kommunen.

”Kristian er en habil topleder, der er god til at navigere i en politisk organisation. Men det er også en utrolig stor fordel, at Kristian er lokal med baggrund og familie i Haderslev og med en lyst til at komme hjem til kommunen. Vi er mange, der glæder os til at byde ham velkommen tilbage i fællesskabet her i kommunen og til at lære ham at kende,” siger Mads Skau.

Med til jobbet hører politisk betjening af to udvalg: Børne- og Familieudvalget samt Kultur- og Fritidsudvalget.

”Vi har haft en række gode kandidater til samtale og er nu heldige, at vi har landet en aftale med en kandidat fra øverste hylde. Jeg hæfter mig særligt ved, at Kristian har en stærk baggrund på børne- og familieområdet, og jeg glæder mig meget til samarbejdet,” lyder det fra formand for Børne- og Familieudvalget, Henrik Rønnow (S).

Kjeld Thrane ( C), formand for Kultur- og Fritidsudvalget, glæder sig til at få friske øjne på området:

”Det er en direktør med en god analytisk sans og et godt overblik, som nu bliver ansat i Haderslev Kommune. Jeg har stor tillid til, at Kristian kan være med til at fortsætte udviklingen af vores kultur- og fritidsområde i en positiv retning,” siger udvalgsformanden.

En varm velkomst i organisationen

For kommunaldirektør, Peter Karm, der siden april, har fungeret som direktør for området, har fokus på trivsel og samarbejde været vigtig. Han hæfter sig ligeledes ved Kristian Myginds veldokumenterede evne til at skabe resultater gennem sit lederskab.

”Kristian Mygind kommer til at være en styrke at have i Haderslev Kommunes direktion. Han er en stabil leder med stor, politisk erfaring og med et godt blik for både udvikling og for trivsel. Jeg glæder mig til et godt, fremsynet samarbejde om vores Børn og Kultur-område, med Kristian og med resten af organisationen,” siger Peter Karm.

Kristian Mygind er udvalgt blandt 19 kandidater. Privat bor han i Vejle med sin kone og to børn på 18 og 15 år.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Økonomiudvalg indstiller, at direktør stopper i Haderslev Kommune23.4.2024 20:07:28 CEST | Pressemeddelelse

Økonomiudvalget i Haderslev Kommune har i dag besluttet at indstille til kommunalbestyrelsen, at samarbejdet med direktør for Børn og Kultur, Charlotte Veilskov, skal ophøre. Begrundelsen er, at økonomiudvalget ikke længere har den fornødne tillid til, at direktør Charlotte Veilskov kan lykkes med opgaven. Det er kommunalbestyrelsen, der træffer den endelige beslutning i sagen. Charlotte Veilskov er fritaget for tjeneste, indtil kommunalbestyrelsen træffer beslutning på kommunalbestyrelsesmødet. Det er hensigten, at dette kan ske den 30. april 2024, idet en fratrædelsesaftale på det tidspunkt forhåbentlig er på plads. I perioden fra direktør Charlotte Veilskovs fritagelse for tjeneste og frem til, at kommunalbestyrelsen træffer beslutning i sagen, varetager kommunaldirektøren funktionen som direktør for Børn og Kultur.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye