TEKNIQ Arbejdsgiverne: God dag for familieejede virksomheder

Del

Regeringen tager med sit nye udspil et stort skridt for at fremtidssikre landets mange familieejede virksomheder og arbejdspladser, lyder det fra TEKNIQ Arbejdsgiverne, der organiserer virksomhederne i det tekniske erhvervsliv.

Maria Schougaard Berntsen, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Maria Schougaard Berntsen, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Det er en rigtig god dag for fremtidssikringen af familieejede virksomheder, lyder reaktionen fra TEKNIQ Arbejdsgiverne til regeringens nye udspil, "Et stærkere erhvervsliv".

- Regeringen viser med udspillet en god vilje til at gøre det nemmere for den unge generation at fortsætte livsværket, så virksomhederne ikke farer vild i regneark, bøvl og besvær. Det er et stort skridt fremad, som viser, at man forstået de udfordringer, virksomhederne står overfor, når de vil fremtidssikre den virksomhed, de har bygget op gennem flere generationer, siger Maria Schougaard Berntsen, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, der organiserer virksomhederne i det tekniske erhvervsliv.  

- Regeringens ambitioner om at sænke generationsskifteskatten fra 15 til 10 procent og et opgør med skæve værdiansættelser gavner iværksætterdrømme og erhvervsudvikling i hele landet. Det vil ikke blot hjælpe de nuværende ejere, men også inspirere og motivere fremtidige generationer til at føre virksomhederne videre med fornyet energi og innovation, siger Maria Schougaard Berntsen.  

- Generationsskifteskatten skaber usikkerhed og er en hindring for vækst og udvikling i familieejede virksomheder, som er helt vitale for både beskæftigelsen og det omkringliggende samfund - især uden for de store byer. Vores familieejede virksomheder udgør rygraden i dansk økonomi, og det er afgørende, at vi sikrer de bedste betingelser for deres fortsatte succes. 

For yderligere information, kontakt:  

Maria Schougaard Berntsen, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne: 77 41 15 74 / msb@tekniq.dk 

Kontakter

Om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer det tekniske erhvervsliv, der er drivkraften i den bæredygtige og digitale vækst i Danmark. Virksomhederne beskæftiger cirka 55.000 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Ny analyse: Elektrikere og vvs’ere er markant underforsikrede25.6.2024 08:07:55 CEST | Pressemeddelelse

En alt for høj pris for en helt utilstrækkelig forsikring - særligt ved tab af erhvervsevne og tiden frem mod førtidspension. Det er den korte konklusion i en ny analyse fra BEDSTpension, der har undersøgt den pensionsordning, som elektrikere, blikkenslagere og vvs’ere har via deres overenskomst i PensionDanmark og Industriens Pension. Tiden er løbet fra ufleksible pensionsordninger, der ikke tager højde for lønudvikling og individuelle hensyn, mener TEKNIQ Arbejdsgiverne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye