HOFOR A/S

HOFOR: Ny næstformand fundet til at sikre fremtidens forsyning

Del

Borgmester i Rødovre, Britt Jensen (A), er valgt som ny næstformand i HOFOR Vand Holding A/S, HOFOR Spildevand Holding A/S, samt HOFOR A/S’ bestyrelse efter Brøndbys afgåede borgmester Kent Max Magelund (A). Det blev besluttet ved bestyrelsesmøder i denne uge.

Næstformand Britt Jensen og bestyrelsesformand for HOFOR, Susanne Juhl (th)
Næstformand Britt Jensen og bestyrelsesformand for HOFOR, Susanne Juhl (th)

Det er store opgaver, der venter for Danmarks største multiforsyningsselskab. Byerne bliver ramt af oversvømmelser, drikkevandet er udfordret af fortidens synder og for at løse problemerne kræver det, at HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, kan blive ved med at tiltrække de rette medarbejdere. Det er opgaver som disse, Rødovres borgmester Britt Jensen skal være med til at løse som nyvalgt næstformand i bestyrelsen.

”Alle de opgaver, som HOFOR er med til at løse, er utroligt vigtige for, at vores hverdag hænger sammen. Det er helt naturligt at tage et glas friskt vand fra hanen, og sådan skal det også være i fremtiden. Jeg er glad for nu at have Britt med som næstformand i det arbejde”, siger bestyrelsesformand Susanne Juhl og sender samtidig en stor tak til Brøndbys afgåede borgmester Kent Max Magelund, som har været næstformand de sidste fire år.

Det er Brøndbys nye borgmester Maja Højgaard, der overtager Brøndbys plads i bestyrelsen for HOFOR Vand og Spildevand Holding.

Vigtige opgaver
Britt Jensen har siddet i kommunalbestyrelsen i Rødovre siden 1994 og blev udpeget som borgmester i 2020. Hun har været engageret i politik siden ungdomsårene og har som medlem i HOFORs bestyrelse arbejdet for at sikre fokus på de vigtige dagsordener for forsyning til hovedstadsområdet.

”Jeg er meget glad for at træde ind som næstformand efter to år som medlem af bestyrelsen. Jeg vil arbejde hårdt for at få de bedste vilkår for forsyning i hovedstadsområdet”, siger Britt Jensen.

Britt Jensen

 • Socialdemokratisk borgmester i Rødovre siden 2020
 • 53 år
 • Uddannet cand.scient.adm
 • Medlem af bestyrelsen i HOFOR siden 2022 - næstformand fra 2024
 • Andre tillidsposter:
  Formand, Erhvervsrådet
  Bestyrelsesmedlem, Hovedstadens Beredskab
  Delegeret, KL's kommunalpolitiske topmøde     

HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab
HOFOR A/S er Danmarks største lokale forsyner, der sørger for vand, varme, bygas, fjernkøling og afledning af spildevand for flere end 1 million mennesker i hovedstadsområdet. Virksomheden opfører vindmøller og solcelleparker, der leverer energi til et grønnere Danmark. HOFOR har over 150 års erfaring, 1.600 ansatte og en årlig omsætning på over 7 milliarder kroner.

Kontakter

Om HOFOR

HOFOR A/S er Danmarks største lokale forsyner, der sørger for vand, varme, bygas, fjernkøling og afledning af spildevand for flere end 1 million mennesker i hovedstadsområdet. Vi opfører vindmøller og solcelleparker, der leverer energi til et grønnere Danmark. Sammen med vores otte ejerkommuner skaber vi bæredygtige byer med fokus på skybrudsprojekter, energioptimering og udvikling af fremtidens forsyningsløsninger. Vi tager ansvar og arbejder tæt sammen med vores kunder, universiteter, erhvervsliv og myndigheder. Vi har over 150 års erfaring, 1.600 ansatte og en årlig omsætning på over 7 milliarder kroner.

Følg pressemeddelelser fra HOFOR A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HOFOR A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye