Edora A/S

Familieretshuset oplever succes med lanceringen af nyt mødebookingsystem i samarbejde med Edora

Del

Familieretshuset har med succes lanceret et nyt mødebookingsystem i samarbejde med IT-virksomheden Edora. Systemet, der understøtter 700 brugere, optimerer mødeplanlægningen ved integration med eksisterende platforme og inkluderer brugeruddannelse. Direktør for Familieretshuset, Andreas Berggreen, og Edoras direktør, Mads Hedegaard, fremhæver det effektive, agile samarbejde.

IT-selskabet Edora har i over et år arbejdet tæt sammen med Familieretshuset for at udvikle og tilpasse bookingsystemet, WorkForce Planner (WFP), så det nu er målrettet til at understøtte Familieretshusets behov for effektiv mødebooking og ressourceplanlægning.

Den nye IT-løsning omfatter udvikling, implementering, vedligeholdelse og support af et mødebookingsystem, der effektivt håndterer mødeplanlægning for Familieretshusets kerneopgaver. Systemet dækker 700 interne brugere og er integreret med Familieretshusets øvrige systemer. Desuden inkluderer leverancen idriftsættelse og uddannelse af forskellige brugergrupper for at styrke brugernes evne til at udnytte systemet optimalt.

Direktør for Familieretshuset, Andreas Berggreen, udtaler: ”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Edora, og jeg er meget glad for, at det lykkedes os at komme i mål med en så kompleks løsning. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet om at drive og videreudvikle WorkForce Planner og gøre brug af de muligheder, der ligger i systemet, samt de erfaringer, Edora har gjort sig hos andre kunder.”

Samarbejdet mellem Edora og Familieretshuset har haft som mål at øge digitaliseringen og optimere arbejdsgangene for mødeplanlægning, en essentiel opgave i Familieretshusets arbejde med at afholde møder med borgere.

Direktør for Edora, Mads Hedegaard, forklarer: ”Jeg må bare konstatere, at når både kunde og leverandør arbejder agilt, bliver to plus to meget mere end fire. Med den tilgang, Familieretshuset har haft i udviklingsprojektet, fx i forbindelse med hurtige afklaringer og med topledelsesfokus, har det været let at opfylde Edoras forpligtelse til at levere en robust og sikker løsning med fokus på brugervenlighed. Det, at vi er kommet så godt i mål, kan kun lade sig gøre, hvis alle arbejder mod det fælles mål. I Edora ser vi frem til at fortsætte samarbejdet og til at støtte Familieretshusets mission om at sikre trivsel og støtte familier i Danmark.”

Den vellykkede idriftsættelse af IT-løsningen markerer et vigtigt skridt mod en mere effektiv måde at planlægge møder på. Systemet giver her og nu Familieretshuset flere og nye muligheder for mere automatisering, både i forhold til planlægning og i forhold til kommunikation til og med borgerne.

Om Familieretshuset: Familieretshuset er en offentlig myndighed i Danmark, der arbejder med familieretlige sager, herunder skilsmisse, forældremyndighed, samvær og børns bopæl. De tilbyder rådgivning, mægling og juridisk vejledning for at sikre børns trivsel og støtte familier i at finde løsninger på konflikter. Familieretshuset arbejder tæt sammen med andre myndigheder og organisationer.

Om Edora: Edora er en privat it-virksomhed, der specialiserer sig i udvikling af forretningskritiske it-løsninger. Samarbejdet med KOMBIT har gjort det muligt for Edora at bidrage til udviklingen af NemRefusion 3.0 med høje ambitioner for brugervenlighed og effektivitet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Andreas Berggren fra Familieretshuset og Mads Hedegaard fra Edora A/S
Andreas Berggren fra Familieretshuset og Mads Hedegaard fra Edora A/S
Download
Billede af direktør Mads Hedegaard
Direktør Mads Hedegaard fra Edora A/S
Download
Billede af Charlottenlund Slot
IT-virksomheden Edora er specialiseret i at levere gennemtestet software. Virksomheden holder til på Charlottenlund Slot.
Download

EDORA

Om Edora: Edora er en privat it-virksomhed, der specialiserer sig i udvikling af forretningskritiske it-løsninger. Samarbejdet med KOMBIT har gjort det muligt for Edora at bidrage til udviklingen af NemRefusion 3.0 med høje ambitioner for brugervenlighed og effektivitet.

Følg pressemeddelelser fra Edora A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Edora A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye