All Things Live ApS

Stjernekomikeren Jimmy Carr giver et ekstra show i Falkoner salen

Del

Billetterne til den prisvindende komiker og tv-værts show 4. april blev hurtigt udsolgt, men nu er de gode nyheder til de mange danske fans, der ikke nåede at få billet; Jimmy Carr giver et ekstra show i Falkoner Salen samme dag.

// PR

Sidst Jimmy Carr gæstede Danmark, optrådte han for to gange udsolgt Koncertsal i DR Koncerthuset - næste forår kan endnu flere danske fans se frem til at opleve ham, når han denne gang rykker ind i Falkoner Salen og giver to shows på samme dag.

Jimmy Carr har allerede en over 20 år lang karriere som standup komiker, vært på flere prominente tv-shows og en fornem række priser på sit CV, og han har formået at få millioner af mennesker i hele verden til at vride sig af grin med sin karismatiske sorte humor og hårdtslående comedy.

Heldigvis stopper den britiske stjernekomiker ikke der. I 2025 er Carr klar til igen at få verden til at grine med sit nye standup show Laughs Funny, hvor han i bedste Jimmy Carr stil er hurtig som en galophest på fødderne med sine knivskarpe oneliners. 

JIMMY CARR – LAUGHS FUNNY
FALKONER SALEN, KØBENHAVN
4. APRIL KL. 19.00 – UDSOLGT
4. APRIL KL.22.00 - EKSTRA

BILLETSALGET TIL EKSTRA SHOWET STARTER: 19. JUNI KL. 10.00
BILLETPRIS FRA: 495,- PLUS GEBYR
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK / TICKETMASTER.DK

Nøgleord

Kontakter

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye