Næstved Bibliotek og Borgerservice

Sommerbogcafé for unge

Del

Næstved Bibliotek byder indenfor til tre sommerbogcaféer for unge i juli måned. Vi taler om bøger den 4. juli, den 11. juli og den 15. juli kl. 15.00-16.00.

Billede af bog og hænder om en kaffekop
Mød andre læseglade unge på Næstved Bibliotek Canva pro

Kom og snak om bøger med andre unge!

Selvom vores læseklubber for unge holder sommerferie, så kan vi ikke helt lade bøgerne ligge. Derfor byder vi indenfor til tre x bogcafé i juli måned, hvor du frit kan komme og snakke om bøger, læsning og alt muligt andet.

Det er ikke et krav, at du har læst en bog til hver gang, og du behøver heller ikke at forberede noget – det vigtigste er, at du har lyst til at snakke med andre om de bøger, der interesserer lige netop dig.

Tre spændende temaer

Hver bogcafé har sit eget tema. Alle genrer er velkomne, så længe omdrejningspunktet for bogen er det aktuelle tema:

Torsdag den 4. juli kl. 15.00-16.00: Queer
Torsdag den 11. juli kl. 15.00-16.00: Mordmysterier
Mandag den 15. juli kl. 15.00-16.00: Kærlighed

Vi sørger for lidt kaffe/te/kakao og kage. Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding, du møder bare op på dagen – husk at tage dine venner med! Det foregår på Næstved Bibliotek, Lille Scene.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Billede af bog og hænder om en kaffekop
Mød andre læseglade unge på Næstved Bibliotek
Download

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye