Matas A/S

Derfor holder Matas’ butikker lukket på søndag

Del

Butiksgulv byttes ud med dansegulv lørdag d. 15. juni, når detailgiganten Matas holder 75-års jubilæumsfest. Derfor vil kunder komme til at gå forgæves, hvis de lægger vejen forbi en Matas-butik søndag d. 16. juni. Medarbejderne har nemlig fået fri.

Matasbutikkerne over hele landet kommer til at stå tomme på søndag d. 16. juni, da medarbejderne har fået fri
Matasbutikkerne over hele landet kommer til at stå tomme på søndag d. 16. juni, da medarbejderne har fået fri

Jubilæumsfesten i Matas betyder, at samtlige 264 butikker landet over holder lukket søndag d. 16. juni, så medarbejderne på tværs af hele Matas kan snøre danseskoene og slå sig løs i Øksnehallen i København uden at skulle bekymre sig om morgendagen.

’Vi glæder os hver eneste dag, over alle de dedikerede og dygtige ansatte vi har i Matas. For at markere vores taknemmelighed hylder vi vores medarbejdere med et brag af en fest på lørdag og lader søndagen være til restitution. Men selvom man ikke vil kunne møde vores medarbejdere i butikkerne på søndag, er matas.dk selvfølgelig altid åben – og vi har sørget for, at de digitale hylder er fyldt op’, siger landechef for Matas, Lise Ryevad.

Medarbejdere, der kommer langvejs fra, bliver tilbudt transport og overnatning i forbindelse med festen, der byder på middag, underholdning og dans til den lyse morgen, når blandt andet Nik & Jay og Blæst går på scenen.

Kontakter

Alexander Elverlund
External Communications Manager
+45 90 51 90 77
alel@matas.dk

Om Matas

Matas-koncernen er et af Danmarks mest kendte og velrenommerede brands. Matas har eksisteret siden 1949, og var oprindeligt ejet af et netværk af selvstændige materialiste

Følg pressemeddelelser fra Matas A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Matas A/S

Matas tilbagekalder fem varianter af Matas solprodukter13.7.2022 14:22:38 CEST | Pressemeddelelse

Matas har desværre konstateret en fejl i konsistensen på fem varianter af solprodukter fra Matas. Produkterne er solgt via Matas.dk eller i en af Matas’ 260 butikker. Fejlen kan betyde en ændring af produkternes konsistens, der blandt andet medfører en tilstopning af spray-dysen. Dette kan potentielt betyde, at de nævnte solprodukter ikke til fulde yder den lovede beskyttelse. ‘Vi beklager meget de gener, produktfejlen kan medføre. De produkter, vi sælger i Matas, lever op til alle lovens krav, og er gennemtestede og godkendt inden vi sætter varerne til salg. Når vi står i en situation som denne, hvor der er opstået en fejl hos producenten, vælger vi at agere ud fra et forsigtighedsprincip og trækker produkterne tilbage’ siger kommunikationschef Klaus Fridorf. Matas har stoppet salget af produkterne og skrevet til de kunder, som er medlem af Club Matas samt de kunder, der har handlet via Matas.dk. Producenten af Matas Striberne og Matas Natur har sendt de fem produkter til yderligere t

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye