Circle K

Nu kan du tanke el lynhurtigt hos Circle K Nykøbing Falster

Del

I Circle K sætter vi fart på den grønne infrastruktur, og du kan nu tanke el på helt nye lynladestandere på stationen på Gåbensevej 112, 4800 Nykøbing Falster. Her er der kommet 2 ladestandere med hele 4 lynladepladser. Prisen er 3,49 kroner pr. kWh, og mens din bil lader op i en fart, kan du nå en bid mad eller en kop kaffe.

Når det kommer til kraftfulde lynladestandere, der kan oplade en elbil på blot 20-30 minutter, er Circle K den operatør, der har det bedste netværk af lynladere i Danmark – med flere på vej i 2024. Det næste halve år vil kæden styrke sin position yderligere og øge antallet af lynladestandere.

Prisen er 3,49 kroner pr. kWh, og du betaler kun for den el, du tanker – der er ingen krav om at binde sig til et dyrt abonnement. Du kan enten betale med betalingskort ved standeren eller på Circle Ks app ”Circle K Charge”, hvor du også kan tjekke tilgængeligheden af lynladerne, før du tanker. Mens du venter ved opladning, kan tiden udnyttes til at benytte stationens toiletter, butik og cafemiljø, hvor der er et bredt udvalg af lækker frisklavet mad til kunderne på farten.

10 gange mere effektiv end fortovsstandere

Lynladerne har en effekt på 400kW og med en kraftfuld effekt på hele 200kW pr. ladepladser. Det er mellem 10-15 gange så høj effekt som de såkaldte fortovsladere, der typisk har en effekt på mellem 11 og 22 kW. Alle ladestandere på Circle K-stationerne har en kapacitet på minimum 300kW. De kraftfulde lynladestandere på 300kW og 400kW kan oplade en elbil på blot 20-30 minutter.

Danskerne har et voksende behov for hurtig og pålidelig opladning – og vi vil derfor imødekomme fremtidens behov med vores nye lynladestander, ladetiden afhænger dog altid af forskellige faktorer såsom bilens batteri og om du holder alene ved ladestanderen.

450 ladepladser i 2024 – og 1.300 inden 2030

Siden 2020 har Circle K etableret tre nye lynladepladser om ugen for at imødekomme danskernes voksende behov for hurtig og pålidelig opladning. Inden sommerferien øges antallet af lynladepladser til 450 og inden 2030 vil Circle K have 1.300 lynladepladser fordelt på stationer i hele landet.

Vi er allerede den førende brændstofkæde på lynladestandere i Danmark, og den position vil vi udbygge over det næste år. Vi vil være danskernes førende leverandør af drivmiddel både nu og i fremtiden sikre en grøn infrastruktur til danskerne. Vores ambition er, at vores kunder skal ’tanke’ el på samme måde, som de i dag tanker benzin eller diesel,” fortæller Trine Vendelboe, der er produktchef for El hos Circle K.

Kontakter

Billeder

Om os

Circle K er én af de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark, og er en del af den canadiske Alimentation Couche-Tard gruppe. Gruppen har samlet mere end 16.000 butikker og stationer og ca. 144.000 ansatte i 28 forskellige lande rundt om i verden. Circle K driver i Danmark to separate brands (Circle K & INGO) på i alt 435 lokationer landet over. 208 er stationer, som udover brændstoffer under Circle K-brandet tilbyder mad, drikkevarer og bilvask. Samtidig er der lynladestandere på mange af vores stationer.

Følg pressemeddelelser fra Circle K

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Circle K

Circle K vil have endnu flere til at spise på farten22.5.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Nu vil landets største convenience-kæde, Circle K, have endnu flere danskere til at spise på farten. Derfor lancerer kæden nu en række nye sprøde sandwiches, hvor der er skruet op for friskheden, smagen og kvaliteten. Initiativet er det seneste skud på stammen i en større strategisk satsning, som skal give endnu flere danskere appetit på at spise hos kæden. Målet er at løfte omsætningen i de kommende år.

INGO automatstationer fejrer 10 år med lave priser26.4.2024 10:30:00 CEST | Pressemeddelelse

For 10 år siden blev varemærket INGO introduceret på det danske og svenske brændstofmarked. Nu fejrer kæden, som tidligere var kendt under navnet JET, 10 år med lave priser. Startskuddet for fejringen sker fredag den 26. april, kl. 15, når INGO inviterer til fødselsdag på alle sine stationer. Hele weekenden tilbyder INGO en prisnedsættelse på 1,10 kr. pr. liter til alle de kunder, som har INGO-appen samt bilvask for kun 10 kr. til alle kunder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye