Cabi

Cabi styrker det virksomhedsvendte arbejde med ny konsulent

Del

Videnshuset Cabi har netop budt Thea Bregnhøj Lauridsen velkommen som konsulent. Hun skal fremover hjælpe virksomheder med at forebygge og håndtere sygefravær og se nye udviklingsmuligheder inden for trivselsarbejdet.

Cabis nye konsulent, Thea Bregnhøj Lauridsen, skal fremover hjælpe virksomheder med at udvikle praksisnære trivselsværktøjer- og processer fra strategi til implementering, så det gode arbejdsmiljø fastholdes.
Cabis nye konsulent, Thea Bregnhøj Lauridsen, skal fremover hjælpe virksomheder med at udvikle praksisnære trivselsværktøjer- og processer fra stra-tegi til implementering, så det gode arbejdsmiljø fastholdes. Foto af Esben Elgård Rasmussen, videnshuset Cabi

Når en virksomheds medarbejdere trives, kan det som regel aflæses direkte på bundlinjen. Det har flere og flere virksomheder fået øjnene op for, og derfor henvender de sig i stigende grad til videnshuset Cabi for at få hjælp og sparring til at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø.

For at styrke det arbejde har Cabi netop ansat 35-årige Thea Bregnhøj Lauridsen som konsulent. Med flere års erfaring fra forskellige HR-roller skal hun fremover hjælpe virksomheder med at udvikle praksisnære trivselsværktøjer- og processer fra strategi til implementering, så det gode arbejdsmiljø fastholdes.

Thea kan trække på en bred erfaring fra forskellige private arbejdspladser og en socialøkonomisk virksomhed, hvor hun i mere end ni år har haft forskellige tværorganisatoriske roller inden for HR, medarbejderudvikling og arbejdsmiljø.

De seneste to år har hun været ansat i en større restaurationskæde, hvor hun i rollen som HR Partner har haft et særligt fokus på trivsel, onboarding, intern kommunikation, ledelses- og medarbejderudvikling, APV, konflikthåndtering og personaleadministration.

Thea Bregnhøj Lauridsen har en bachelor i dramaturgi og kommunikation fra Aarhus Universitet og en uddannelse som handelsøkonom med speciale i projektledelse og eventmanagement fra Erhvervsakademiet Dania i Horsens. Efterfølgende har hun taget flere kurser i personalejura, GDPR-lovgivning og konflikthåndtering.  

Thea bor til daglig i Hinnerup med sin mand og to børn på henholdsvis seks og fire år. Hun bliver budt velkommen i det landsdækkende videnshus Cabi med hovedsæde i Aarhus, hvor hun bliver kollega til 36 konsulenter og specialister.

Kontakter

Om Cabi

Cabi er et landsdækkende non-profit videnshus, som arbejder målrettet for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for alle, der ønsker at fremme:

  • udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse
  • udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job
  • trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Hvert år siden 2002 har Cabi også uddelt CSR People Prize til socialt ansvarlige virksomheder. 

Udsatte unge, S'et i ESG og trivsel

Cabi bidrager til at udvikle den danske beskæftigelsesindsats, og vores mål er, at endnu flere virksomheder tager socialt ansvar. Derfor stiller vi os til rådighed for at formidle gode erfaringer, eksempler, tal og metoder til pressen for at nuancere og øge den offentlige debat om det rummelige arbejdsmarked.
Det er fx inden for temaer som: 

Følg pressemeddelelser fra Cabi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cabi

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye