Boliga

Fra 16 til 100 millioner: Er dette Danmarks vildeste boligprisstigning?

Del

Hvis boligsalget går efter planen, venter der en gigantisk boliggevinst på 83.680.000 kroner!

På meget kort tid er denne villa steget MANGE millioner kroner.
På meget kort tid er denne villa steget MANGE millioner kroner. Foto: Boliga.dk

En prægtig villa i Klampenborg er netop kommet til salg på det danske boligmarked for den imponerende sum af 100.000.000 kroner.

Det skriver Boliga.

Gigantisk boliggevinst

Denne luksusvilla, beliggende i det eksklusive Klampenborg nord for København, tilbyder næsten 400 kvadratmeter boligareal, egen privat sandstrand og en placering direkte til Øresund.

Ejendommen blev solgt som en familieoverdragelse for blot 16.320.000 kroner i februar sidste år. Den nye udbudspris på 100 millioner kroner repræsenterer en stigning på hele 512,75 % siden 2023.

Unik luksusvilla

Ejendommen, der blev opført i 1876, er blevet moderniseret og stormsikret i henholdsvis 2001 og 2022. Med 435 etagemeter fordelt på tre etager, tilbyder villaen en fantastisk udsigt over Øresund fra både stueetagen og første sal.

Privat sandstrand, sol hele dagen og en privat badebro er blot nogle af de unikke faciliteter, der følger med denne ejendom.

Se den imponerende villa, der nu er sat til salg for 100 millioner kroner, her.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om Boliga A/S

Boliga.dk er Danmarks største uafhængige boligside. Vi står også bag flere populære online-portaler, herunder DinGeo.dk, Selvsalg.dk, Itvang.dk, Tvangsauktioner.dk og UdenomBanken.dk. Med over 1,9 millioner månedlige brugere tilbyder vi omfattende tjenester til boligkøbere, boligsælgere, mæglere og låntagere i Danmark. Boligas mobilapp hjælper også flere hundredtusinde brugere med at finde drømmeboligen.

Følg pressemeddelelser fra Boliga

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Boliga

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye