Gigtforeningen

Gigtforeningens Æresmedalje til dedikeret professor

Del

Professor, overlæge, dr.med. Søren Jacobsen, Rigshospitalet, har modtaget Gigtforeningens medalje for fremragende indsats i kampen mod gigten.

Søren Jacobsen har tidligere modtaget Dronning Ingrids Forskerpris
Søren Jacobsen har tidligere modtaget Dronning Ingrids Forskerpris Jacob Ljørring

Professor, overlæge, dr.med. Søren Jacobsen, Rigshospitalet, har modtaget Gigtforeningens medalje for fremragende indsats i kampen mod gigten.

Søren Jacobsen modtager medaljen for sin store frivillige indsats som højt skattet medlem af Gigtforeningens forskningsråd gennem otte år – og af foreningens bestyrelse gennem næsten 25 år.

Han er samtidig en eftertragtet foredragsholder og en trofast støtte for det danske netværk for patienter med den alvorlige bindevævssygdom SLE/lupus.

Søren Jacobsen har tidligere modtaget Dronning Ingrids Forskerpris for sin banebrydende forskning inden for især sjældne gigt- og bindevævssygdomme.

Kontakter

Om Gigtforeningen

Gigtforeningen er en dansk patientforening med mere end 80.000 medlemmer og støtter. Patientforeningen blev grundlagt i 1936 og har som vision at sikre et bedre liv for de mere end 700.000 mennesker med sygdomme og smerter i led, ryg og muskler.

Følg pressemeddelelser fra Gigtforeningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gigtforeningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye