Næstved Bibliotek og Borgerservice

Fernisering på bibliotekets nye inspirationsområde

Del

Sommeren er lig med læsetid. Men hvad skal du læse? Dét kan du få hjælp til på vores fernisering for Næstved Biblioteks nye inspirationsborde, der bugner af gode læseoplevelser til din sommer. Det foregår fredag den 28. juni kl. 15.00-15.45.

Billede af bøger på et bord
Spritnye bøger - lige til at tage med på sommerferie Lea Anna Petersen

I sofaen. I hængekøjen. På stranden. I flyet. Rigtig mange af os har en god bog i hånden forskellige steder i løbet af sommeren, hvor der ofte er tid og ro til at koble af med hyggelig læsning.

På tærsklen til skolernes sommerferie afholder vi derfor fernisering på vores nye inspirationsområde, som er noget af det første, du møder på Næstved Bibliotek, lige inden for indgangen. Ferniseringen er den perfekte anledning til at få tanket op med bøger til de næste ugers sommerlæsning.

På dagen byder kulturformidlerne Jens og Martin velkommen og fortæller lidt om tankerne bag bordene og deres udvalg. Herefter vil Jens og Martin på skift fremhæve et par titler fra bordene, som de selv har haft som gode læseoplevelser.

Undervejs kan du gå på opdagelse i bordenes titler, der selvfølgelig alle kan lånes med hjem. Der vil være lidt snacks og lidt at drikke til arrangementet, som er uden tilmelding. Mød blot op og vær med til at fejre vores nye tiltag, som du kan læse mere om nedenfor.

Hvad er inspirationsborde?

Området består af 7 borde med hvert sit tema og 15 indkøbte titler på hvert bord inden for temaet. Vi har sammensat et varieret udvalg, hvor du finder en blanding af skøn- og faglitteratur. Alle titlerne er udkommet inden for de seneste 1-2 år.

Som navnet ’inspirationsborde’ indikerer, skal de mange spændende titler netop inspirere lånerne og friste til hjemlån fra stakkene med nye bøger, der rummer noget for enhver smag.

Tiltaget er en videreudvikling af vores tidligere kviklån-bøger, der kun kunne lånes i 14 dage. Til forskel fra dem kan inspirationsbordenes titler lånes i 30 dage.

Bøgerne kan hverken reserveres eller fornys, og det sikrer et godt flow i bordenes indhold. Du kan være heldig at finde selv meget populære titler, der ellers typisk ville have en lang reservationskø.

Næste led i indsatsen er at få udbredt konceptet med inspirationsborde til de fire lokalbiblioteker i Fensmark, Fuglebjerg, Glumsø og Korskilde.

Ferniseringen finder sted fredag den 28. juni kl. 15.00-15.45 på Næstved Bibliotek. Der er ingen tilmelding, og alle er velkomne.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Billede af bøger på et bord
Spritnye bøger - lige til at tage med på sommerferie
Download
Billede af bøger på et bord
Hvert bord har sit eget tema
Download

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye