Regeringen inviterer til lancering af Virksomhedsforum for globale risicis anbefalinger

Del

Virksomhedsforum for globale risici afleverer i dag deres anbefalinger til regeringen.

Anbefalingerne sætter fokus på Danmarks globale konkurrenceevne og på danske virksomhedernes udfordringer i en tid med geopolitiske spændinger. Anbefalingerne skal bruges i forbindelse med regeringens arbejde med en ny globaliseringsstrategi. Overrækkelsen vil ske af formand for virksomhedsforummet Niels Smedegaard.

Lanceringen vil bestå af en præsentation af anbefalingerne ved formand Niels Smedegaard og en efterfølgende paneldebat med deltagelse af erhvervsminister Morten Bødskov, kulturminister Jakob Engel-Schmidt og digitaliseringsminister og minister for ligestilling Marie Bjerre, formand for forummet Niels Smedegaard, repræsentanter fra dansk erhvervsliv og Moderator Lykke Friis.

Der vil efterfølgende være mulighed for bilaterale interviews.

Tid: Torsdag d. 6. juni 2024 kl. 13:00

Sted: EIFO, Haifagade 3, 2150 København

Pressen inviteres til at ankomme fra kl 12:45.

Tilmelding er nødvendig, og skal ske til presserådgiver Emma Burchardt, 91399423, emmbur@em.dk

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Regeringen inviterer til præsentation af strategi for iværksætteri11.6.2024 15:03:38 CEST | Pressemeddelelse

Pressen inviteres til præsentation af regeringens strategi for dansk iværksætteri med erhvervsminister Morten Bødskov, økonomiminister Stephanie Lose, kulturminister Jakob Engell-Schmidt og skatteminister Jeppe Bruus. Danske iværksættere kæmper hver dag for, at netop deres virksomhed skal blive en succes. Det er den iderigdom og virkelyst, Danmark lever af. Men vilkårene for danske iværksættere trænger til et massivt løft, og regeringen præsenterer derfor en iværksætterstrategi, der skal give milliardboost til iværksætteri. Tid: Onsdag 12. juni kl 09:30. Pressen inviteres til at ankomme fra kl 09:00. Der vil være mulighed for bilaterale interviews efter pressemødet. Sted: Proviantsalen i Folketinget. Der er indgang fra Proviantgården, hvor man skal gennem sikkerhedstjek. Kom derfor gerne i god tid. Tilmelding er nødvendig og skal ske til presserådgiver Kasper Kaasgaard på kakala@em.dk.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye