Lindab A/S

Lindab køber den danske ventilationsvirksomhed Venti

Del
Lindab opkøber ventilationsvirksomheden Venti. Virksomheden blev grundlagt i 1973 og har base i Hørning uden for Aarhus.
Lindab opkøber ventilationsvirksomheden Venti. Virksomheden blev grundlagt i 1973 og har base i Hørning uden for Aarhus.

Lindab supplerer sine nuværende aktiviteter i Danmark med opkøbet af Venti A/S. Opkøbet giver Lindab bedre geografisk dækning og øget produktion af ventilationskanaler.

Venti fremstiller cirkulære og rektangulære ventilationskanaler og er distributør af ventilationsprodukter, såsom lyddæmpere, fittings og en lang række tekniske produkter til luftdiffusion. Salg og distribution foregår to steder i Danmark, uden for Aarhus og København. Venti sælger ikke Lindab produkter på nuværende tidspunkt.

"Venti er en kundefokuseret virksomhed med solid viden om ventilation," siger Heino Juhl, administrerende direktør for Lindab Danmark. "Det danske marked sætter pris på kvalitetsprodukter, og ligesom Lindab producerer Venti ventilationskanaler i den højeste tæthedsklasse. Når Venti bliver en del af Lindab, vil vi sammen give vores kunder i hele Danmark den bedste service med de korteste leveringstider. Vi ser frem til at udvikle virksomheden yderligere sammen med administrerende direktør og medejer Søren Lindahl Klausen og hans dygtige medarbejdere".

"Der er gode udviklingsmuligheder for Venti på det danske marked sammen med Lindab, hvilket vil gavne vores kunder og medarbejdere. Vi glæder os til at blive en del af Lindab og fortsat tilbyde god service og høj kvalitet", siger Søren Lindahl Klausen, adm. direktør og medejer af Venti.

Venti blev grundlagt i 1973 og har base i Hørning uden for Aarhus. Virksomheden har en årlig omsætning på ca. SEK 120 millioner og 34 medarbejdere. Købet finansieres af egne midler og forventes gennemført i løbet af sommeren 2024.

Læs mere om Venti på deres hjemmeside: https://www.venti.dk/

null

Fra venstre Heino Juhl, adm. direktør Lindab A/S, Søren Lindahl Klausen, ejer og direktør, Venti A/S, Lone Lindahl Klausen, ejer og bæredygtighedsambassadør, Venti A/S, Mette Brøndum, direktør Region Vest Europa, Lindab, Puk Spencer, salgsdirektør, Lindab A/S


Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:

Heino Juhl
Adm. Direktør
E-mail: Heino.juhl@lindab.com
Telefon: + 45 20 60 41 84

Nøgleord

Kontakter

Thomas Skjøth Eriksen
Marketing Projektleder, Lindab A/S
thomas.eriksen@lindab.com
+45 73 99 73 35

Om Lindab

Lindab er en international svensk koncern fremstiller produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima til byggeindustrien og ventilationsbranchen.
Koncernen har 5.000 ansatte i 20 lande. Lindab har sit danske hovedkontor i Haderslev og beskæftiger 500 medarbejdere fordelt i flere afdelinger i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lindab A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lindab A/S

Ny salgsingeniør til Lindabs ventilationsafdeling25.1.2024 09:53:36 CET | Pressemeddelelse

Vi er glade for at byde Steffen Bang velkommen til Lindab. Steffen er ny salgsingeniør i ventilationsafdelingen og skal rådgive vores kunder i det midt- og nordjyske inden for vores ICS (Indoor Climate Solutions) løsninger. Steffen er uddannet maskinmester og har tidligere været selvstændig. Han har stor erfaring med industriventilation, salg, projektering og ledelse. Tøv ikke med at kontakte Steffen til dit næste ventilationsprojekt. Han træffes på ☎ 26 46 45 49 eller 📧 steffen.bang@lindab.com.

Årshilsen 2023 fra ventilationsafdelingen12.12.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Efter et ekstraordinært 2022 for hele byggeriet fortsatte 2023 i et blandet og udfordrende spor. Det har også været tilfældet for Lindab, selvom vi egentlig har kunnet holde aktiviteten rimelig høj i 2023. I store dele af 2022 og 2023 er produktionsomkostningerne steget markant, og det har ændret vilkårene for branchen. Højere energi- og materialepriser var meget håndgribelige modstande i især første del af 2023, og vi står lige nu på tærsklen til en vinterperiode, hvor der er lidt usikkerhed om retningen for f.eks. stålpriserne. Stålværkerne forsøger at holde priserne oppe, men vi håber samlet set, at mindre efterspørgsel vil holde priserne nogenlunde i ro, og det kommer både vores kunders og Lindabs forretning til gode. Samlet set er vi fortrøstningsfulde, når det kommer til at holde driftsomkostninger og priser på et fornuftigt niveau, der dog samlet set er højere end i perioden før de seneste par års urolige markeder. Lindabs salgsdirektør, Puk Spencer, ser tilbage på et omskifteli

Gaveregn med Lindab Julekalender27.11.2023 15:37:00 CET | Pressemeddelelse

Lindabs traditionsrige julekalender starter den 1. december. Vi ønsker at sprede juleglæde ved at give vores kunder og venner muligheden for at vinde flotte præmier hver dag i december frem til og med den 24. december. Lindab nisserne er allerede i fuld gang med at pakke gaver ind. Vores julekalender er en fantastisk mulighed for at sprede glæde og samtidig vise vores påskønnelse for vores kunders støtte i løbet af året. Vi opfordrer dig til at deltage og være med til at sprede julestemning. Lad os sammen skabe en uforglemmelig jul fyldt med overraskelser og glæde. I julekalenderen gemmer der sig hver dag en ny og spændende præmie bag hver låge. Hvem ved, måske bliver du dagens heldige vinder. For at deltage skal du blot besøge os på www.lindab.julekalender.dk og åbne dagens låge. Vær opmærksom på, at du kun kan deltage én gang om dagen, men du har chancen for at vinde en ny præmie hver dag. Tilmeld dig HER, så sender vi dig hver dag en mail, så er du sikker på, at du ikke glemmer din

Lindab introducerer ny trykfordelingsboks til ventilationssystemer22.11.2023 12:22:20 CET | Pressemeddelelse

Vi er stolte over at præsentere vores seneste produkt, Lindab Compact Box. En innovativ trykfordelingsboks som er lettere, mindre og mere kompakt end nogensinde før. Når hverken plads, rum eller behov kræver den større og mere avancerede trykfordelingsboks, kan Compact Box være det rigtige valg. Compact Box er til områder, hvor du har behov for mindre boksdimensioner, hvor lyddæmpning ikke er nødvendig, hvor mindre lyddæmpende isolering er tilstrækkelig, og du ikke behøver en integreret VAV-løsning. Med Lindab Compact Box får du ikke bare et produkt af høj kvalitet, men også en række fordele, der vil gavne både installatører og slutbrugere. Her er nogle af fordelene ved Lindab Compact Box: Lettere og mere fleksibel installation: Takket være dens kompakte design og lette vægt er Lindab Compact Box utrolig nem at installere og kræver minimal plads.Optimeret ydeevne: Lindab Compact Box er designet til at sikre optimal trykfordeling i dit ventilationssystem, hvilket betyder bedre komfort i

Lindab lancerer ny Vent Tools app - et praktisk værktøj til ventilationsbranchen15.9.2023 14:35:48 CEST | Pressemeddelelse

Vi er stolte over at præsentere den seneste udgave af Lindabs populære Vent Tools app. Den nye opdatering tager brugeroplevelsen til et nyt niveau og giver unikke værktøjer til at forenkle og strømline arbejdet i ventilationsbranchen. Med den nye app styrker vi vores satsning på at tilbyde innovative og brugervenlige løsninger til vores kunder i ventilationsbranchen. Vi har lyttet til vores brugeres ønsker og har nu opdateret både interface og funktioner, hvilket vil gøre det endnu nemmere for vores brugere. Valg af funktioner Kanalberegning. Find den optimale kanalstørrelse, der er energieffektiv og nem at installere. Først vælger du kanalgeometrien. Derefter vælger du, hvad du vil beregne. Indsæt så dine værdier og resultatboksen og ”slideren” bliver herefter justeret i overensstemmelse hermed. Beregning af forskydning. Geometrien omkring højde/side forskydning af rørstrenge med T-stykker og forskellige bøjninger kan beregnes for at afkorte rør korrekt. Måling af luftmængde. Med denn

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye