Billund Kommune

Har din forening en ide til at styrke integrationen i lokalsamfundet?

Del

Billund Kommune søger innovative og spændende projekter, der kan styrke integrationen i lokalsamfundet. Så hvis du er klar til at sætte gang i aktiviteter på tværs af kulturer, har du mulighed for at ansøge penge fra kommunens integrationspulje, som er åben for ansøgninger frem til den 23. august kl. 12.00.

Billund Kommune har afsat i alt 100.000 kroner. til Integrationspuljen, hvoraf der nu – til anden runde - er 50.000 kroner. Der er åbent for ansøgninger frem til fredag den 23. august kl. 12.00. Foto: Billund Kommune
Billund Kommune har afsat i alt 100.000 kroner. til Integrationspuljen, hvoraf der nu – til anden runde - er 50.000 kroner. Der er åbent for ansøgninger frem til fredag den 23. august kl. 12.00. Foto: Billund Kommune Foto: Billund Kommune

Formålet med integrationspuljen er at støtte aktiviteter, der:

  • Skaber flere muligheder for beskæftigelse eller uddannelse
  • Udvikler netværk og relationer på tværs af forskellige kulturer
  • Fremmer integrationen og sammenholdet i samfundet

”Vi huser intet mindre end 94 forskellige nationaliteter i Billund Kommune, og vi rummer dermed også mange forskellige kulturer. Derfor er jeg optaget af, at vi fremmer integrationen ved at bygge bro mellem de forskellige kulturer, normer og værdier. Jeg håber, at mange vil gøre brug af puljen, så vi sammen kan sætte gang i projekter, der styrker integrationen i vores lokalsamfund,” siger Robert Terkelsen, formand for Unge- og beskæftigelsesudvalget i Billund Kommune.

Billund Kommune har afsat i alt 100.000 kr. til Integrationspuljen, hvoraf der nu – til anden runde - er 50.000 kr. Der er åbent for ansøgninger frem til fredag den 23. august kl. 12.00.

Hvem kan søge?

  • Foreninger med aktiviteter i Billund Kommune
  • Grupper, der laver aktiviteter i Billund Kommune
  • Virksomheder og deres afdelinger, som er aktive i Billund Kommune
  • Institutioner, der ligger i Billund Kommune
  • Enkeltpersoner, som bor i Billund Kommune

Ansøgningerne bliver behandler på et udvalgsmøde den 18. september 2024, og du får besked kort derefter.

Sådan søger du/I…

Send din ansøgning via Billund Kommunes hjemmeside – søg på Integrationspuljen og udfyld skemaet.

https://www.billund.dk/borger/kultur-og-fritid/puljer-tilskud/integrationspuljen/

Kontakt gerne stabskonsulent Mette Roed, hvis du har spørgsmål eller brug for mere info: mro@billund.dk

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

7.400 børn samles til Skole OL-finalen under FN’s internationale Dag for Leg11.6.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 11. juni er det for første gang nogensinde FN’s internationale Dag for Leg. En dag som globale organisationer – herunder LEGO Fonden - har opfordret medlemslandene til at støtte. Dagen markerer vigtigheden af leg og den verden af muligheder, som leg åbner for børn, og det er et budskab, som Billund Kommune bakker op om. Kommunen tror nemlig på legens betydning for menneskers udvikling, hvorfor der er indført en legende tilgang i kommunens dagtilbud, folkeskoler og for kommunens ansatte.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye