DI Sydvestjylland

Køletekniker er Årets Lærling i Sydvestjylland

Del

Det bliver Nicolai Kyhn fra Johnson Controls Køleteknik i Vejen, der får prisen som Årets Lærling af DI Sydvestjylland.

Fra højre: bestyrelsesleder for DI Sydvestjylland Jesper Toft Mathiasen, Koncerndirektør i Claus Sørensen Gruppen, bestyrelsesmedlem i DI Sydvestjylland Henrik Jylov, Adm. dir. OTV Plast, Årets Lærling Nicolai Kyhn, serviceleder Christian Schilling, Johnson Controls, servicechef Suzanne Storgaard, Johnson Controls.
Fra højre: bestyrelsesleder for DI Sydvestjylland Jesper Toft Mathiasen, Koncerndirektør i Claus Sørensen Gruppen, bestyrelsesmedlem i DI Sydvestjylland Henrik Jylov, Adm. dir. OTV Plast, Årets Lærling Nicolai Kyhn, serviceleder Christian Schilling, Johnson Controls, servicechef Suzanne Storgaard, Johnson Controls.

Den fornemme pris blev uddelt ved DI Sydvestjyllands Erhvervstræf den 29. maj. Her var ca. 90 erhvervsfolk samlet for at drøfte behovet for arbejdskraft i Sydvestjylland.

Samtidig var der lejlighed til at hylde Årets Lærling.

Prisen blev overrakt af bestyrelsesmedlem i DI Sydvestjylland, Henrik Jylov, der til daglig er adm. dir. i virksomheden OTV Plast i Vejen.

- Vi har fået rigtigt mange gode indstillinger fra vores medlemmer i Sydvestjylland om, hvem der skal være Årets Lærling. Virksomhederne fortæller, at der er rigtigt mange dygtige unge mennesker derude. Og heldigvis for det. For virksomhederne har virkelig brug for dygtige unge medarbejdere. Men der var én indstilling, som vi synes lige havde noget ekstra. Og derfor går prisen i år til Nicolai Kyhn.

- Vi har i DI Sydvestjylland igennem mange år haft en tradition med, at udpege årets lærling blandt alle de elever og lærlinge, der er på DI-virksomheder i vores område. Det glæder vi os til hvert år. Det gør vi, fordi det altid er en festlig begivenhed med en masse glade mennesker, en stolt lærling, en stolt virksomhed, og ikke mindst stolte pårørende, siger Henrik Jylov.

Johnson Controls Køleteknik beskriver Nicolai Kyhn, som en lærling, der konsekvent har overgået forventningerne i løbet af læretiden. Han har vist en bemærkelsesværdig evne til at lære hurtigt, trives under pres og løse komplekse opgaver.

Desuden er Nicolai kendt for hans evne til at samarbejde effektivt med kolleger, modtage feedback konstruktivt og demonstrere en imponerende evne til at tage ansvar.

- I DI Sydvestjylland vil vi gerne give et skulderklap til en lærling eller en elev, der har været særligt engageret, dygtig, fagligt interesseret eller har udmærket sig på en særlig social måde i løbet af praktikperioden. Vi har brug for unge, der kan vise andre unge, at det faktisk er ret fedt at tage en uddannelse på en virksomhed, fordi det giver så mange muligheder fremadrettet. Derfor er det også en stor fornøjelsen af kunne overrække Lærlingeprisen til Nicolai, siger bestyrelsesleder for DI Sydvestjylland, Jesper Toft Mathiasen, koncerndirektør i Claus Sørensen Gruppen.

- Behovet for kvalificeret arbejdskraft er en af de største udfordringer  vores virksomheder står overfor i de kommende mange år. Det gælder på tværs af hele landet. Og på tværs af de fleste brancher. Derfor er det så vigtigt at unge mennesker vil tage en erhvervsuddannelse. Uden dem kommer vores virksomheder ikke langt, siger Jesper Toft Mathiasen.

Det er DI’s medlemsvirksomheder, der indstiller kandidater til prisen. Derefter vælger bestyrelsen for DI Sydvestjylland hvilken lærling eller elev, der skal modtage prisen.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt:
Bestyrelsesleder for DI Sydvestjylland, Jesper Toft Mathiasen, 2944 5636, medlem af bestyrelsen Henrik Jylov, 2369 3533 eller chefkonsulent i DI Morten Karlsbjerg, tlf.: 2917 9440

For yderligere information om DI Sydvestjylland: Chefkonsulent Morten Karlsbjerg Mail: moka@di.dk - jhp@di.dk Tlf. 3377 3423 Mobil: 2917 9440

Følg pressemeddelelser fra DI Sydvestjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sydvestjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye