Regionshospitalet Gødstrup

Asfaltarbejde på parkeringspladser ved Regionshospitalet Gødstrup

Del

Mandag den 3. juni begynder et planlagt arbejde med at anlægge slidlag, inklusive afstribning, på hospitalets parkeringspladser, ligesom cykel- og gangstier omkring hospitalet også skal have en tur.

Snart vil grønne skilte markere, hvor der asfalteres omkring hospitalsområdet.
Snart vil grønne skilte markere, hvor der asfalteres omkring hospitalsområdet. Søren Braad Andersen. Region Midtjylland.

Det sker for at forlænge levetiden af asfalten, hvilket har været planlagt til at skulle ske efter indflytning og ibrugtagning af hospitalet. De fleste parkeringspladser til patienterne har fået anlagt slidlag sidste år, og vil derfor ikke i samme grad blive påvirket af arbejdet.

Asfalteringsarbejdet vil blive udført hen over sommeren for at tage mest muligt hensyn til muligheden for at parkere og færdes til og fra hospitalet. Hovedindgangen til hospitalet vil ikke blive berørt af asfaltarbejdet.

Hvis vejret tillader det, forventes asfalteringsarbejdet at være endeligt afsluttet i midten af juli, hvilket er i slutningen af uge 28. Der vil løbende blive skiltet med, hvor der asfalteres den pågældende dag.

I perioden søndag den 30. juni (uge 26) til den 4. juli (uge 27) vil der, på grund af asfaltering på parkeringspladsen P1 foran akutmodtagelsen, være færre pladser åbne end normalt. Patienterne kan dog fortsat parkere i området eller på de tilstødende parkeringspladser.

Fakta om parkeringsforholdene på Regionshospitalet Gødstrup

Regionshospitalet Gødstrup har godt 2600 parkeringspladser, og det er gratis at parkere.
Der er en tidsbegrænsning på 3 timer på flere af de parkeringspladser, der er forbeholdt patienterne. Kun få parkeringspladser til patienterne vil blive berørt af asfaltarbejdet.

Flere oplysninger

Projektleder/bygningskoordinator René Sørensen
Tlf. 7843 8977
E-mail: resoer@rm.dk

Hospitalsdirektør Henning Voss
Tlf. 2155 2916
E-mail: hennvo@rm.dk

Nøgleord

Billeder

Snart vil grønne skilte markere, hvor der asfalteres omkring hospitalsområdet.
Snart vil grønne skilte markere, hvor der asfalteres omkring hospitalsområdet.
Download

Følg pressemeddelelser fra Regionshospitalet Gødstrup

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Regionshospitalet Gødstrup

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye