Presseinvitation til Det Fynske Dyrskue 2024
Når I besøger dyrskuepladsen den 7.-9. juni, er alting ikke helt, som det plejer. Der vil stadig være fokus på grise, køer, heste og traktorer på 2024-udgaven af Det Fynske Dyrskue, men det moderne landbrug har meget mere at byde på, så derfor vil der også være mange nye tiltag.
Kære fynske medier
I er hermed inviteret til dette års Det Fynske Dyrskue, som finder sted fra fredag den 7. juni til og med søndag den 9. juni.
Siden sidste år er der sket meget. Anita Christoffersen har haft sit første år som dyrskuechef og har arbejdet med at modernisere og tilføje en masse nyt til dyrskuet.
Der vil stadigvæk være masser af køer, grise, klappedyr og landbrugsmaskiner. Det er nemlig dyrskuets fundament at facilitere mødet mellem land og by, mellem mennesker og dyr.
Men selv om man er en fynsk kulturinstitution med mere end 140 somre på bagen, er det vigtigt at forny sig. Fordi landbruget hele tiden ændrer sig, fordi vi gerne vil bygge bro mellem land og by, og fordi Det Fynske Dyrskue gerne vil være arenaen for at skubbe på landbrugets grønne omstilling.
Skriv gerne til kommunikationsrådgiver, Jonas Brammer på jb@kommpress.dk eller 51563397, hvis I ønsker at blive tilføjet til vores presseliste og få en P-plads tæt ved hovedindgangen. I er selvfølgelig også velkommen til at ringe på dagen eller blot møde op.
Dyrskuet åbnes officielt om fredagen kl. 12 med en stor åbningsceremoni (Borgmester i Odense Kommune, Peter Rahbæk Juel og formand for Det Fynske Dyrskue, Torben Povlsen)
Nye højdepunkter i år:
Som noget nyt har dyrskuet i år lanceret sin egen fødevarefestival med foredrag, workshops, kokkekonkurrence og ikke mindst et stort fødevaremarked med fynske fødevarer. Der vil også være et stort park-område med en scene. Her vil der løbende gennem weekenden være street-food, begivenheder og spændende faglige foredrag, såvel som underholdning.
Om søndagen afholder dyrskuet den store kokkekonkurrence ”Schiøtz Prisen”. Hele dagen bliver stjernekokke hevet ud af deres vante rammer i et industrikøkken. På dyrskuet foregår konkurrencen ude i det fri med lokale råvarer og tilberedning over bål. Vinderen kåres søndag kl. 15:45.
På Det Fynske Dyrskue kan gæsterne blandt andet opleve Umut Sakarya, Popsi og krelle samt Sebastian Klein. Af aktiviteter kan gæsterne blandt andet opleve en mini-bondegård, den kreative stald, en helt ny forhindringsbane for børn samt alle de klassiske konkurrencer med de mange dyr på Det Fynske Dyrskue.
I finder det fulde program her:
https://detfynskedyrskue.dk/program/
Pressekontakt:
Jonas Brammer – jb@kommpress.dk – tlf. 51563397
Dyrskuechef, Anita Christoffersen:
anch@fynsklandbrug.dk – tlf. 50956736
Kontakter
Jonas BrammerJournalist og kommunikationsrådgiverKommPress / Kommunikation
Tlf:51563397jb@kommpress.dkFølg pressemeddelelser fra Det Fynske Dyrskue
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Det Fynske Dyrskue
Fynsk kokketalent vinder Schiøtz Prisen 20249.6.2024 16:39:17 CEST | Pressemeddelelse
Der var bål-mad i verdensklasse på menuen, da Schiøtz Prisen 2024 løb af stablen på dette års udgave af Det Fynske Dyrskue. Fynske Liva Stokkebye fra Restaurant Lyst trak det længste strå.
Mød toppolitikere på Det Fynske Dyrskue3.6.2024 07:58:00 CEST | Pressemeddelelse
Fredag den 7. juni slår Det Fynske Dyrskue dørene op for tusindvis af gæster gennem en hel weekend. Men i år er det ikke kun dyrene, maskinerne og udstillerne der byder indenfor. Om lørdagen er en lang række politikere til stede på dyrskuet for at tale med fynboerne, inden de skal sætte deres kryds til søndagens Europa-Parlamentsvalg.
Presseinvitation til Det Fynske Dyrskue 202429.5.2024 13:51:22 CEST | Presseinvitation
Når I besøger dyrskuepladsen den 7.-9. juni, er alting ikke helt, som det plejer. Der vil stadig være fokus på grise, køer, heste og traktorer på 2024-udgaven af Det Fynske Dyrskue, men det moderne landbrug har meget mere at byde på, så derfor vil der også være mange nye tiltag.
Kendt fynsk kokkekonkurrence skal igen afholdes på Det Fynske Dyrskue: Bliver en del af ny stor fødevarefestival16.4.2024 13:03:55 CEST | Pressemeddelelse
En ny, stor fødevarefestival ser dagens lys, når Det Fynske Dyrskue åbner i juni. Med interessante foredrag, spændende workshops og et stort fødevaremarked går dyrskuet ’all in’ på friske, fynske fødevarer. De fynske fødevarer bliver også omdrejningspunktet i kokkekonkurrencen Schiøtz Prisen, der vender tilbage til årets fynske dyrskue og bliver en del af den nye fødevarefestival.
Presseinvitation til Det Fynske Dyrskue 202331.5.2023 10:25:49 CEST | Pressemeddelelse
Kære medier I er hermed inviteret til dette års Det Fynske Dyrskue, som finder sted fra fredag den 9. juni til og med søndag den 11. juni.