Det Fynske Dyrskue

Presseinvitation til Det Fynske Dyrskue 2024

Del

Når I besøger dyrskuepladsen den 7.-9. juni, er alting ikke helt, som det plejer. Der vil stadig være fokus på grise, køer, heste og traktorer på 2024-udgaven af Det Fynske Dyrskue, men det moderne landbrug har meget mere at byde på, så derfor vil der også være mange nye tiltag.

Kære fynske medier

I er hermed inviteret til dette års Det Fynske Dyrskue, som finder sted fra fredag den 7. juni til og med søndag den 9. juni.

Siden sidste år er der sket meget. Anita Christoffersen har haft sit første år som dyrskuechef og har arbejdet med at modernisere og tilføje en masse nyt til dyrskuet.

Der vil stadigvæk være masser af køer, grise, klappedyr og landbrugsmaskiner. Det er nemlig dyrskuets fundament at facilitere mødet mellem land og by, mellem mennesker og dyr. 

Men selv om man er en fynsk kulturinstitution med mere end 140 somre på bagen, er det vigtigt at forny sig. Fordi landbruget hele tiden ændrer sig, fordi vi gerne vil bygge bro mellem land og by, og fordi Det Fynske Dyrskue gerne vil være arenaen for at skubbe på landbrugets grønne omstilling.

Skriv gerne til kommunikationsrådgiver, Jonas Brammer på jb@kommpress.dk eller 51563397, hvis I ønsker at blive tilføjet til vores presseliste og få en P-plads tæt ved hovedindgangen. I er selvfølgelig også velkommen til at ringe på dagen eller blot møde op.

Dyrskuet åbnes officielt om fredagen kl. 12 med en stor åbningsceremoni (Borgmester i Odense Kommune, Peter Rahbæk Juel og formand for Det Fynske Dyrskue, Torben Povlsen) 

Nye højdepunkter i år:
Som noget nyt har dyrskuet i år lanceret sin egen fødevarefestival med foredrag, workshops, kokkekonkurrence og ikke mindst et stort fødevaremarked med fynske fødevarer. Der vil også være et stort park-område med en scene. Her vil der løbende gennem weekenden være street-food, begivenheder og spændende faglige foredrag, såvel som underholdning.


Om søndagen afholder dyrskuet den store kokkekonkurrence ”Schiøtz Prisen”. Hele dagen bliver stjernekokke hevet ud af deres vante rammer i et industrikøkken. På dyrskuet foregår konkurrencen ude i det fri med lokale råvarer og tilberedning over bål. Vinderen kåres søndag kl. 15:45.

På Det Fynske Dyrskue kan gæsterne blandt andet opleve Umut Sakarya, Popsi og krelle samt Sebastian Klein. Af aktiviteter kan gæsterne blandt andet opleve en mini-bondegård, den kreative stald, en helt ny forhindringsbane for børn samt alle de klassiske konkurrencer med de mange dyr på Det Fynske Dyrskue. 

I finder det fulde program her:
https://detfynskedyrskue.dk/program/


Pressekontakt:

Jonas Brammer – jb@kommpress.dk – tlf. 51563397


Dyrskuechef, Anita Christoffersen:

anch@fynsklandbrug.dk – tlf. 50956736

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Det Fynske Dyrskue

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Fynske Dyrskue

Kendt fynsk kokkekonkurrence skal igen afholdes på Det Fynske Dyrskue: Bliver en del af ny stor fødevarefestival16.4.2024 13:03:55 CEST | Pressemeddelelse

En ny, stor fødevarefestival ser dagens lys, når Det Fynske Dyrskue åbner i juni. Med interessante foredrag, spændende workshops og et stort fødevaremarked går dyrskuet ’all in’ på friske, fynske fødevarer. De fynske fødevarer bliver også omdrejningspunktet i kokkekonkurrencen Schiøtz Prisen, der vender tilbage til årets fynske dyrskue og bliver en del af den nye fødevarefestival.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye