All Things Live ApS

Tower of Power: Det ustoppelige funky fyrtårn vender tilbage til Danmark

Del

Det rutinerede orkester, der efterhånden har opnået status som danskernes foretrukne leverandør af funk og soul i verdensklasse, besøger to danske byer på deres kommende 56 Years of Funk & Soul tour. Glæd dig til masser af musik med Tower of Power 2. november i DR Koncerthuset (København) og 6. november i Værket (Randers).

Tower of Power
Tower of Power Foto: PR

Funk og soul blæser ind over Danmark til efteråret, hvor Tower of Power giver to koncerter her i landet.

I fem årtier har Tower of Power begejstret publikummer verden over, og er blevet verdenskendte for deres iørefaldende genrefusioner og stærke blæsergruppe og rytmesektion.

De har opnået flere hitsingler med egne klassikere som ”What Is Hip?”, “You’re Still A Young Man” og “Down to The Nightclub”, og de har spillet med verdensstjerner som Otis Redding, Aerosmith, Santana, Grateful Dead, Rod Stewart, Bonnie Raitt og Elton John.

Bandets popularitet i Danmark er også uomtvistelig, og de har ved deres tidligere koncerter trukket fulde huse og roser hos musikanmelderne med deres medrivende blanding af funk, soul, jazz og rock.

Til efteråret er de klar til igen at imponere publikum herhjemme, når de besøger landet på deres 56 Years of Funk & Soul tour 2. november i DR Koncerthuset og 6. november i Værket.

TOWER OF POWER – 56 YEARS OF FUNK & SOUL
2. NOVEMBER 2024 – DR KONCERTHUSET, KØBENHAVN
6. NOVEMBER 2024 – VÆRKET, RANDERS
BILLETSALGET STARTER: 31. MAJ KL. 12
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK

Nøgleord

Kontakter

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye