Dantaxi 4x48 A/S

Nem guide til bestilling af taxa på årets Folkemøde

Del

Det er nemmere at praje en taxa på årets Folkemøde på Bornholm, end det har været tidligere. Bornholms eneste taxaselskab, Dantaxi, der normalt har 13 vogne på øen, har sendt 29 ekstra taxaer afsted fra Sjælland for at assistere øens faste stab af taxaer. Forstærkningen bringer antallet af taxaer op på det højeste niveau i Folkemødets historie.

Der har aldrig været så mange taxier til Folkemødet på Bornholm som i år. Her er det taxier ved Rønne Lufthavn, der venter på flyet fra København.
Der har aldrig været så mange taxier til Folkemødet på Bornholm som i år. Her er det taxier ved Rønne Lufthavn, der venter på flyet fra København. Dantaxi & Moove

Selvom antallet af vogne i år er rekordhøjt, kan ventetid på visse tidspunkter ikke helt undgås. For at sikre, at taxibetjeningen under Folkemødet forløber så gnidningsfrit som muligt, har Dantaxi udarbejdet en guide til bestilling af taxi under Folkemødet. Her er, hvordan du gør det trin for trin:

Dantaxi er Bornholms lokale taxiselskab, og du kan bestille en taxi døgnet rundt ved at ringe på telefonnummer 48 48 48 48.

Når du skal fra Folkemødet, har taxierne følgende opsamlingssteder i Allinge.

  • Nordbornholms Røgeri på Kæmpestranden
  • Lindeplads (ved Hut Li Hut)
  • Kongekærsskolen (ved taxi-skiltet)

Husk disse vigtige tips: 

  • Bestil taxi i god tid, især hvis du skal nå en færge- eller flyafgang, da der kan opstå forsinkelser.

  • Under Folkemødet på Bornholm modtager Dantaxi ikke bestillinger på taxaer fra fly- eller færgeankomster.

  • Rejs gerne flere sammen hvis det er muligt. 


Dantaxi har også samlet de gode råd i en flyver. Den kan hentes via dette link

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Der har aldrig været så mange taxier til Folkemødet på Bornholm som i år. Her er det taxier ved Rønne Lufthavn, der venter på flyet fra København.
Der har aldrig været så mange taxier til Folkemødet på Bornholm som i år. Her er det taxier ved Rønne Lufthavn, der venter på flyet fra København.
Download

Vedhæftede filer

Links

Om Dantaxi

• Dantaxi er Danmarks største taxiselskab med 1.900 taxier tilsluttet. Største taxaselskab i Region Hovedstaden/Storkøbenhavn og Østjylland. Eneste taxiselskab på Bornholm med kørsel hele året. 

• Med 730 el-taxier (nul-emission) er Dantaxi et af de førerende taxiselskaber indenfor grøn omstilling. 

• Under Folkemødet på Bornholm kan taxi bestilles på 48 48 48 48.

Følg pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Esbjerg i front med elektriske taxier15.5.2024 07:19:22 CEST | Pressemeddelelse

Det er to år siden, at taxiselskabet Dantaxi kom til Esbjerg, og siden lanceringen har de lokale vognmænd fra selskabet haft fuld fart på – ikke mindst med at sætte strøm til taxa’erne. Udviklingen er gået så stærkt, at der nu bare er en enkelt af de gammeldags almindelige dieseltaxaer tilbage blandt selskabets vogne i byen. Den resterende del består af cirka 50% elbiler suppleret med et antal plug-in hybrider og to store vogne.

Partytaxaer er populære i Region Hovedstaden: Kunder vil have fest på taxaturen22.3.2024 06:05:00 CET | Pressemeddelelse

Til kørsel i nattelivet vælger flere og flere en såkaldt partytaxa, der er en taxa med partylys, musikanlæg samt mulighed for at nyde medbragte drikkevarer. Alene i årets første tre måneder er antallet af partytaxaer i Dantaxi steget med 20%. Hovedparten af selskabets partytaxaer kører i Københavnsområdet, og selskabets kommercielle direktør forventer 100 partytaxaer klar til festivalsæsonen. Årsagerne til populariteten er flere, lyder det fra selskabet; men at gøre transporten til en del af festoplevelsen kombineret med nem adgang til bestilling nævnes som to vigtige faktorer.

Populære partytaxaer: Kunder vil have fest på taxaturen22.3.2024 06:03:00 CET | Pressemeddelelse

Til kørsel i nattelivet vælger flere og flere en såkaldt partytaxa, der er en taxa med partylys, musikanlæg samt mulighed for at nyde medbragte drikkevarer. Alene i årets første tre måneder er antallet af partytaxaer i Dantaxi, der er Danmarks største taxaselskab, steget med 20%. Selskabets kommercielle direktør forventer 100 partytaxaer klar til festivalsæsonen. Årsagerne til populariteten er flere, lyder det fra selskabet; men at gøre transporten til en del af festoplevelsen kombineret med nem adgang til bestilling nævnes som to vigtige faktorer

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye