DI - Dansk Industri

DI Produktions nye bestyrelse: Et stærkt hold til at repræsentere hele Produktionsdanmark

Del

DI Produktion har fået ny bestyrelse. Det sker efter dagens generalforsamling, hvor et stærkt hold af topchefer fra hele Produktionsdanmark blev valgt til at stå i spidsen for Dansk Industris største branchefællesskab med 3.800 virksomheder.

Der er i dag blevet afholdt generalforsamling i Dansk Industris største branchefællesskab, hvor en ny bestyrelse blev valgt.

Bestyrelsesmedlemmerne kommer fra en bred vifte af store og små medlemsvirksomheder der repræsenterer de mange forskellige medlemmer af DI Produktion, der producerer alt fra maskiner, metalkomponenter, emballage, plastprodukter, møbler og meget mere.

Produktionsvirksomhederne og deres medarbejdere bidrager hvert år med 113 mia. kr. til stats- og kommunekasserne – det svarer nogenlunde til de samlede årlige udgifter til folkeskolen, Forsvaret og sports- og fritidsaktiviteter til sammen. Det understreger vigtigheden af en velfungerende, kompetent bestyrelse, lyder det fra den genvalgte bestyrelsesleder:

- I dag har vi fået valgt en meget kompetent bestyrelse med mange forskellige kompetencer og fagligheder. Jeg ser frem til at fortsætte vores arbejde i bestyrelsen, og til at videreudvikle DI Produktion som branchefællesskab. Danske produktionsvirksomheder skaber vækst, udvikling og arbejdspladser i hele Danmark, siger Camilla Haustrup Hermansen, genvalgt bestyrelsesleder for DI Produktion.

- Vi er i fuld gang med både at levere på de grønne målsætninger og eksportere grønne løsninger til resten af verden. Danske produktionsvirksomheder er konkurrencedygtige, men det kommer ikke af sig selv. Det kræver gode og forudsigelige rammevilkår. Det er en kerneopgave for DI Produktion at skabe de bedste rammevilkår for danske produktionsvirksomheder, siger hun.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig, så den nu består af:

 • Camilla Haustrup Hermansen, Direktør, Plus Pack A/S (bestyrelsesleder)
 • Jesper V. Christensen, EVP & CFO, Danfoss A/S (vicebestyrelsesleder)
 • Søren Olesen, Global Business Director, Elos Medtech Pinol A/S (vicebestyrelseslederleder)
 • Bo Lybæk, President & CEO, GPV Group A/S (nyvalg)
 • Gitte Kirkegaard, Adm. direktør, Logitrans A/S
 • Jacob Himmelstrup, Adm. direktør, Nærenergi Danmark A/S
 • Jesper Thomassen, Managing Director, Nordic Sugar A/S
 • Kim Andersen, Direktør, Smurfit Kappa A/S
 • Kim Bøjstrup, COO, Palsgaard A/S (nyvalg)
 • Knud Lomborg, CEO, F&H A/S
 • Michael Bayer Thomsen, Adm. direktør, LETBEK A/S
 • Mikael Geday, Group Executive VP, CFO, Grundfos A/S
 • Palle Damborg, Direktør, Jysk Display A/S
 • Steen Brødbæk, CEO, Semco Maritime A/S (nyvalg)
 • Steen Carmel, Smedemester, Ebbes Kleinsmedie ApS
 • Sune Tobias Grollov, Velux A/S (nyvalg)
 • Søren Ulstrup, Adm. direktør, Ulstrup Plast A/S


Samlet beskæftiger virksomhederne i DI Produktion ca. 195.000 medarbejdere og har en samlet lønsum på over 100 mia. kroner.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Presseinvitation: Sundhedsbosser debatterer fremtidens sundhedsvæsen21.6.2024 08:00:00 CEST | Presseinvitation

Sundhedsstrukturkommissionen har præsenteret deres rapport om modeller for indretning af fremtidens sundhedsvæsenet. Nu er det tid til at diskutere, hvilken model sundhedsvæsnets aktører mener er bedst for danskerne. Derfor inviterer Dansk Industri (DI) og MandagMorgen til konferencen: Et samlet, forebyggende sundhedsvæsen, hvor udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M), formand for Sundhedsstrukturkommissionen Jesper Fisker, adm. direktør i DI Lars Sandahl Sørensen og mange andre sætter fremtidens sundhedsvæsen på dagsordenen. Tid og sted: Onsdag den 26. juni kl. 9:30-15:00 i Industriens Hus Tilmelding sker på saru@di.dk senest den 25. juni kl. 16:00 Oplys navn og medie. Program: 9:00 Velkommen v. Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør, Dansk Industri 9:10 Fremlæggelse af Sundhedsstrukturkommissionens anbefalinger v. Jesper Fisker, formand for Sundhedsstrukturkommissionen 9:40 Debat: En ny sundhedsstruktur med patienten i centrum Emil Fannikke Kiær, erhvervs- og medlemsdirektør, Dansk I

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye