Greve Museum

Grundlovsdag for generationer

Del

Tag børnene under armen og besøg museum Mosede Fort onsdag den 5. juni, hvor der holdes saftevandsselskab i anledning af grundlovens 175-års fødselsdag.

Grundlovsfejring på Mosede Fort

Hip hurra for historien! Grundloven er ikke kun gammel og klog - den er også Danmarks vigtigste lov. 

I grundloven står der mange gode ting. Der står blandt andet, at alle børn har ret til gratis undervisning, og at alle har en række frihedsrettigheder – herunder ytringsfrihed.

Museum Mosede Fort skyder festlighederne i gang med en børnerundvisning i udstillingen om 1. Verdenskrig, og herefter er der flag, rød saftevand og et kreativt børneværksted, hvor alle kan lave flotte sig-din-mening-badges lige til at sætte på blusen eller tasken. 

Så find de gamle protestmarch-sko frem, tag børnebørnene under armen, og vær med til at fejre denne milepæl i dansk historie. Det bliver en dag med historiefortælling, saftevand og familiehygge, hvor der bliver husket på, vigtig den danske grundlov er.  

Praktisk

Arrangmentet finder sted onsdag den 5. juni kl. 11.30-14.30 på museum Mosede Fort (Mosede Strandvej 87A, 2670 Greve)

Det er gratis for børn at deltage. Voksne betaler alm. entré. 

Læs mere på www.mosedefort.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mosede Fort, Danmark 1914-18

Mosede Fort ligger i et tidligere militært område og er opført i perioden 1913-1916. Fortets kasematter danner ramme om et museum, der med interaktive greb formidler historien om Danmark under og lige efter 1. Verdenskrig.

Følg pressemeddelelser fra Greve Museum

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Greve Museum

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye