Hjørring Kommune

Naturmødet 2024 er i gang

Del

For andet år i træk åbnede statsminister Mette Frederiksen (S) Naturmødet i Hirtshals.

I sin åbningstale adresserede statsministeren tidens absolut hotteste dagsorden på natur og miljøområdet - nemlig spørgsmålet om balancen mellem vild natur og landbrugsproduktion på Danmarks areal.

- Danmark er et landbrugsland - selvfølgelig er vi det. Og lige så selvfølgeligt er det, at landbruget skal nedbringe sine udledninger, landbruget skal passe bedre på danskernes vand. Både det vi drikker og det fiskene på et tidspunkt igen skal have lov til at svømme i, lød det fra statsministeren.

Stort og varieret program

Det spørgsmål vil - sammen med mange andre - blive genstand for ivrig debat på Naturmødets scener frem til og med lørdag kl. 16.00.

Årets program kommer vidt omkring. Naturmødets fem scener sikrer, at der er noget for enhver smag, og der er aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. 

Se hele programmet for Naturmødet

Kontakter

Chef for Naturmødet Leif Lund Jakobsen
Tlf. 4122 4891

Links

Om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye