Plastic Change

Alexander Holm indtræder i Plastic Changes bestyrelse

Del

Biolog og manden bag den populære podcast Den Dyriske Time Alexander Holm indtræder i Plastic Changes bestyrelse. Med ham får organisationen en kendt og stærk stemme i den offentlige debat om naturbeskyttelse og miljø. 

Plastic Changes nye bestyrelsesmedlem Alexander Holm.
Plastic Changes nye bestyrelsesmedlem Alexander Holm. Lærke Emilie Bach

Den danske miljøorganisation Plastic Change, som i nu ti år har arbejdet for en verden uden plastikforurening, har fået nyt bestyrelsesmedlem, da den kendte biolog, debattør og foredragsholder Alexander Holm er kommet om bord i organisationen.

- Plastik kommer mere og mere på dagsordenen. Produktionen, affaldsmængderne og forureningen stiger, og det har negative konsekvenser for os mennesker, men også verdens økosystemer og livet omkring os. Set gennem en biologs øjne skal vi have mindre plastik, og netop det arbejder Plastic Change for. Jeg ser frem til at slå et slag for sagen, siger Alexander Holm.

Alexander Holm er særlig kendt for mediet og podcasten Den Dyriske Time, hvor han som vært dækker aktuelle emner indenfor natur og miljø. Derudover er han medstifter af naturbeskyttelsesinitiativet Arternes Forening, medvært i Radio4-programmet Det billigt skidt med Holm og Klein samt skriver klummer hos dagbladet Politiken, Altinget og Biologiforbundet. 

I Plastic Changes bestyrelse vil Alexander Holm bidrage med nye kompetencer, der kan udvikle organisationen, mener Plastic Changes grundlægger og bestyrelsesforperson Henrik Beha Pedersen.

- Alexander Holm er en fremragende formidler og har cementeret sig som en stærk fortaler for naturen. Hans viden om biodiversitet, og hvordan den presses af plastikforurening og tiltagende klimaudfordringer, er helt central for vores arbejde i Plastic Change. Derfor er jeg utrolig glad for, at han nu er en del af bestyrelsen, siger Henrik Beha Pedersen.

Alexander Holm blev valgt ind på organisationens ordinære generalforsamling 15. maj 2024.

Henrik Beha Pedersen er ved den efterfølgende konstituering blevet genvalgt som forperson og Mikkel Klougart blev valgt som næstforperson. Han overtager posten fra Mathias Gredal Nørvig, som har valgt at forlade bestyrelsen efter fem gode år i Plastic Change.

Bestyrelsen i Plastic Change består nu af: 

Henrik Beha Pedersen, miljøbiolog og grundlægger af Plastic Change

Mikkel Klougart, head of philanthropy engagement i tænketanken Planet Tracker

Karen Lorenzen, direktør i forandringskonsulenthuset Operate

Nynne Bjerre Christensen, selvstændig journalist og moderator 

Alexander Holm, biolog og debattør

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Plastic Change

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Plastic Change

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye