Tønder Festival

Bøn fra Tønder Festival til Tønder: Hjælp festivalgæster med overnatning

Del

Vil du gøre gæster på årets Tønder Festival glade og samtidig tjene en ekstraskilling? Lej et værelse, en lejlighed eller anden bolig ud i dagene under festivalen og vær med til at skabe de bedst mulige rammer for årets jubilæumsfestival.

Mennesker ændrer vaner, tiderne forandrer sig, og ny muligheder byder sig til. Måske føler nogle sig for gamle til at ligge i telt i fire dage. Andre har fået smag for Airbnb. Da Tønder Festival blev etableret i midten af 1970’erne, var kombinationen af musikfestival og campingplads helt naturlig. Hundredvis af festivaler blev dengang skabt i lignende rammer.

I dag er sammenhængen mellem festivalpladsen og festivalens campingplads stadig helt afgørende. At bo på festivalcampen og slentre ind på festivalpladsen lige ved siden af er en meget vigtig del af oplevelsen af at være på Tønder Festival. Tusindvis af gæster elsker det og kommer igen år efter år for mødes med gode venner – og måske få nye venner – på festivalcampen.

Men for alle dem, der hellere vil ligge i en seng under tag, er der brug for flere muligheder. Derfor har Tønder Festival en stor bøn til alle i byen og i lokalområdet: Hvis I har et ledigt værelse, måske flere, hvis I har en lejlighed eller et hus, I kunne leje ud i dagene under festivalen, vil festivalen opfordre jer til at gøre alvor af det. Det vil være en stor hjælp for de tilrejsende gæster og for festivalen. Samtidig vil det være en ekstra indtægt for jer som udlejere. Det er i dag meget nemt at oprette sig som udlejer. For eksempel via Airbnb, Bolighub, Boligportal og lignende steder.

“Hvis man har ekstra værelser, lejlighed eller hus, som man gerne vil udleje, håber vi at mange vil gøre dette. Det er nemt at oprette sin udlejnings enhed ved eks. Airbnb, og man behøver ikke udleje den hele året, eller i lange perioder. Derudover er fradraget for udlejning i forhold til beskatning blevet hævet under corona, indberetter man indtægten til skat via en platform er bundfradraget op til 32.300 kr. ,” siger Kristina Lehmann Schjøtt, direktør for Tønder Festival.

Kontakt:
Kristina Lehmann Schjøtt

kristina@tf.dk

21 49 07 30

Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024

www.tf.dk

www.facebook.com/tonderfestival

Twitter: @tonderfestival

Instagram: TONDERFESTIVAL

Billetsalg på www.tf.dk

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Tønder Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye