DSK - De Samvirkende Købmænd

De Samvirkende Købmænd får ny næstformand

Del

Købmand Tania Klæbel fra REMA 1000 i Fårevejle er valgt som ny næstformand for De Samvirkende Købmænd (DSK) og deres knap 1.500 medlemmer. Tania Klæbel afløser Morten Møller Oehlenschlæger, der ligeledes er købmand i REMA 1000. 

Købmand Tania Klæbel fra REMA 1000 i Fårevejle er valgt som ny næstformand for De Samvirkende Købmænd
Købmand Tania Klæbel fra REMA 1000 i Fårevejle er valgt som ny næstformand for De Samvirkende Købmænd . Ingen.

Tania Klæbel kommer med en solid og lang erfaring fra dagligvarehandlen. Hun har tidligere været ti år i Salling og Coop. Hendes store erfaring kommer primært fra butiksdelen og den daglige drift. For seks år siden kom hun og hendes mand til REMA 1000, hvor de overtog butikken i Jyderup - og senere butikken i Svinninge. De sidste tre år har hun drevet REMA 1000 i Fårevejle.

Fremadrettet vil Tania Klæbel også være REMA 1000’s repræsentant i bestyrelsen i DSK.

”Lige nu glæder jeg mig til at komme i gang med bestyrelsesarbejdet. Jeg er købmand, og derfor tror jeg, at jeg kan tilføre bestyrelsen en masse praktisk knowhow. Jeg kan forhåbentlig også hjælpe sekretariatet og den øvrige bestyrelse med viden og erfaringer fra butikkerne, og hvad det er for udfordringer, vi står med. Når det er sagt, så er jeg også meget spændt på, hvordan man påvirker og arbejder med det politiske,” siger købmand Tania Klæbel fra REMA 1000.

”Der er ingen tvivl om, at vi med Tania Klæbel har fået en rigtig god repræsentant i bestyrelsen. Tania er på alle måder en ildsjæl, som brænder for det gode købmandskab, og som er et enestående godt eksempel på, hvad den lokale købmand betyder for lokalsamfundet. Hun kommer med en masse erfaring, som ikke bare er hentet i en enkelt kæde, men fordi Tania har været rundt og set, hvordan man gør de forskellige steder. Jeg er sikker på, at hun har rigtig meget at byde ind med,” siger Torben Christensen, der er formand for bestyrelsen i De Samvirkende Købmænd og købmand i MENY.

Kontakter

Om De Samvirkende Købmænd

Vi passer godt på de danske købmænd.

Med De Samvirkende Købmænd har danske købmænd en slagkraftig brancheorganisation, der sætter mange "fingeraftryk" i dansk erhvervslovgivning.

Medlemskredsen omfatter ca. 1.500 supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience. DSK har også samtidig et tæt samarbejde med de to grossister i den frie sektor: Dagrofa og REMA Distribution.

I daglig tale siger vi, at DSK’s formål er at passe godt på den danske købmand. Mere formelt formuleret, så er DSK’s erklærede formål at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Følg pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye