Lidl Danmark

Nu kommer Lidl til Albertslund

Del

Om to uger åbner Lidl sin første butik i Albertslund i handelscentrummet på Stationstorvet. Med friskhed i fokus og et bredt sortiment til både små og store indkøb vil Lidl gøre sit for at blive områdets nye foretrukne dagligvarebutik, fortæller butikschef Sameer Nazir, der tager et hold af dygtige og erfarne butiksansatte med sig.

Butikschef for den kommende Lidl i Albertslund, Sameer Nazir, er en erfaren herre. Han har været i dagligvarebranchen hele sit arbejdsliv.
Butikschef for den kommende Lidl i Albertslund, Sameer Nazir, er en erfaren herre. Han har været i dagligvarebranchen hele sit arbejdsliv.

Inden længe kan beboerne i Albertslund handle lokalt i Lidl, når dagligvarekæden torsdag d.6. juni slår dørene op for sin nyeste butik.

Med sin placering i Albertslunds handelscentrum på Stationstorvet håber kommende butikschef Sameer Nazir at kunne supplere områdets i forvejen gode indkøbsmuligheder:

“Mit team og jeg glæder os til at præsentere beboerne i Albertslund for vores store udvalg af spændende og lækre varer fra ind- og udland. Vores mål er at blive områdets foretrukne dagligvarebutik, og vi ved, at vi på Bytorvet placerer os i et stærkt handelsområde. Derfor vil vi gøre vores yderste for at give kunderne den bedste indkøbsoplevelse med høj service og imødekommenhed og altid fyldte hylder med de friskeste varer,” siger Sameer Nazir, der har været i dagligvarebranchen hele sit arbejdsliv.

Det nye butiksteam vil på åbningsdagen bestå af cirka 25 butiksansatte håndplukket fra Lidls andre butikker samt fra lokalområdet.

“Vi har sammensat et stærkt og erfarent hold, der repræsenterer områdets store diversitet fra de nye ungarbejdere til det mere erfarne og ældre butikspersonale, der har været i branchen i mange år. Så vi er i den grad parate til at møde vores nye kunder,” siger Sameer Nazir.

Alle indkøb ét sted – eller bare en is på vejen?

Sameer Nazir er ikke i tvivl om, at Lidl har noget at byde på for områdets beboere:

“I Lidl kan du få alt til dit daglige indkøb samlet ét sted til den bedste pris. Om det er ugens indkøb til hele familien eller blot til at stille den lille sult, så kan du finde det i Lidl. Når kunderne går gennem dørene til butikken, møder de som det første vores store frugt- og grøntafdeling samt vores velassorterede bake-off udvalg og herefter kan kunderne så for eksempel udforske vores mange spændende landetemaer,” fortæller butikschefen, inden han tilføjer:

“Her i sommervarmen er der selvfølgelig også mulighed for at tage en forfriskende is med til en god pris fra fryseboksen. Så der er masser af grunde til at kigge forbi den nye Lidl. Vi glæder os til at se jer.”

Aftenen før den officielle åbning, inviterer Sameer og hans team til naboaften, hvor lokale fra byen kan kigge forbi onsdag den 5. juni fra kl. 16-17 og se butikken før alle andre. Her vil personalet stå klar til at vise rundt, og der være mulighed for at smage på delikatesser fra Lidls sortiment.

Torsdag d. 6. juni kl. 8 åbner butikken officielt med klipning af den røde snor, hvor der vil være morgenmad og kaffe samt gode åbningstilbud. Herefter vil butikken på Vognporten 10, 2620 Albertslund have åbent mandag-søndag fra kl. 7-21.30

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl fjerner yderligere 20 % af deres tobak- og nikotinsortiment31.5.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Sidste år fjernede Lidl som den første dagligvarekæde i Danmark 20 % af deres tobak- og nikotinsortiment som et skridt mod at stoppe salget af disse produkter i kædens butikker inden udgangen af 2028. Siden tiltaget har kæden også åbnet 20 tobak- og nikotinfrie butikker, og nu begrænser Lidl tilgængeligheden yderligere ved at udfase endnu 20 % af sortimentet. Tilbagemeldingerne på initiativet er fortsat positive, og Lidl fortsætter sin indsats for at fremme danskernes sundhed.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye