Vejdirektoratet

Bredalvej spærres over E45 ved Hedensted

Del

Mandag den 27. maj spærrer Vejdirektoratet for Bredalvej over E45 Østjyske Motorvej i Hedensted Kommune. Lokale trafikanter må i en periode ud på en omkørsel, hvis de ønsker at krydse motorvejen.

Bredalvej i Hedensted Kommune er spærret ved E45 Østjyske Motorvej fra 27. maj til 24. juni 2024.
Bredalvej i Hedensted Kommune er spærret ved E45 Østjyske Motorvej fra 27. maj til 24. juni 2024. Vejdirektoratet

Vejdirektoratet er i forbindelse med udvidelsen af E45 ved at bygge en ny bro for Bredalvej i Hedensted Kommune, så der er plads til et 3. spor på motorvejen.

Arbejdet kræver, at den eksisterende bro spærres i en periode, imens det sidste arbejde står på ovenpå broen og på vejen i begge sider.

Det sker fra mandag den 27. maj 2024, og indtil den nye bro står klar den 24. juni 2024.

”Bredalvej skal have et nyt forløb for at slutte til den nye bro, og dette kan ikke ske, mens der er trafik på vejen. Derudover skal vi foretage en række prøver på den eksisterende bro, som i sin tid blev opført som et forsøg uden fugtisolering og belægning. Nu skal broens tilstand undersøges for at danne vigtig viden til kommende brobyggeri,” siger projektchef i Vejdirektoratet John Kjærsgaard.

De lokale trafikanter, der har brug for at krydse motorvejen, må i stedet benytte sig af en omkørselsrute via Gesagervej ved <58> Hedensted, hvis de skal krydse motorvejen.

Der er skiltet med periode for spærring og anbefalet rute til omkørsel i området. Spærringen er godkendt af Hedensted Kommune.

Den eksisterende bro for Bredalvej skal rives ned i weekenden den 22. til 23. juni 2024

Et ekstra spor på E45

Vejdirektoratet udvider motorvej E45 mellem Kolding og Randers flere steder på en i alt 60 km lang strækning for at lette trafikken og de lange køer i myldretiden. Læs mere om udvidelsen af E45 og hold dig opdateret på de trafikale gener, mens der bygges på trafikinfo.dk

Kontakter

Billeder

Bredalvej i Hedensted Kommune er spærret ved E45 Østjyske Motorvej fra 27. maj til 24. juni 2024. Foto: Vejdirektoratet
Bredalvej i Hedensted Kommune er spærret ved E45 Østjyske Motorvej fra 27. maj til 24. juni 2024. Foto: Vejdirektoratet
Download
Den eksisterende bro for Bredalvej skal rives ned i weekenden den 22. til 23. juni 2024, hvorefter den nye bro tages i brug. Foto: Vejdirektoratet
Den eksisterende bro for Bredalvej skal rives ned i weekenden den 22. til 23. juni 2024, hvorefter den nye bro tages i brug. Foto: Vejdirektoratet
Download

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye