Ahlsell Danmark

Ahlsell indgår samarbejde med Pneumatik-gigant

Del

Ahlsell Danmark har indgået et nyt samarbejde med Festo, Nordens største virksomhed inden for pneumatisk og elektrisk automationsteknologi. Med hovedkvarter i Esslingen, Tyskland, har Festo været en drivkraft inden for automation i næsten 100 år og udviklet sig til en af verdens førende udbydere af pneumatiske og elektriske drivløsninger til fabriks- og procesautomation.

Nyt samarbejde mellem Ahlsell Danmark og Festo
Nyt samarbejde mellem Ahlsell Danmark og Festo

Med det nye samarbejde styrker Ahlsell Danmark endnu engang deres sortiment inden for industrisegmentet, som tidligere i år også blev udvidet med two-piece hydrauliske fittings fra Vitillo. De nye samarbejdspartnere er blandt andet med til at cementere Ahlsell Danmark som en stærk teknisk leverandør indenfor hydraulik, pneumatik, industrislanger og lejer til industrien.

”Festo er markedsledende inden for pneumatik i Danmark, Norden og Europa. Deres kontinuerlige fokus på at opnå den mest effektive og produktive løsning til bevægelsesopgaver i industriel produktion sikrer os produkter i verdensklasse. De har en unik viden om og innovativ tilgang til pneumatik, som giver os mulighed for at tilbyde vores kunder de bedste løsninger”, siger Henrik Rahbæk Plauborg, produktchef for pneumatik og hydraulik i Ahlsell Danmark.

Det nye samarbejde har ligeledes et stort potentiale for Festo, som ligesom Ahlsell er Nordens førende inden for deres område.

Vi ser et stort potentiale i samarbejdet med det nye Ahlsell Danmark, som allerede er en stærk teknisk leverandør i Danmark. Det er en virksomhed i udvikling, som deler vores grundlæggende værdier om at skabe vækst for vores kunder via bæredygtig procesoptimering”, siger Martin Skallerup, Channel Manager i Festo Danmark.  

Fakta

Om Ahlsell
Ahlsell Danmark er for alle dem, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder i industrien og byggeriet.

Ahlsell har koncernkontor i Stockholm, Sverige, og er til stede i otte lande med flere end 300 butikker og 7500 medarbejdere. Dermed er Ahlsell Nordens største distributør inden for af installationsprodukter, værktøjer og forsyninger til professionelle. I Danmark har vi hovedkontor i Aalborg og Vallensbæk og butikker og selvbetjeningsbutikker på tværs af hele landet.  www.ahlsell.com

Om Festo
Festo er en global og uafhængig, familieejet virksomhed med selskaber i cirka 60 lande. Virksomheden blev etableret i 1925 i Esslingen, Tyskland, hvor de har hovedkontor i dag.

Festo leverer automationsteknologi og tekniske uddannelsesløsninger til over 35 brancher. De beskæftiger cirka 20.000 medarbejdere fordelt over 60 lande. Med deres samarbejde med distributører og servicepartnere kan man finde Festo i 176 lande.

Festo investerer over 7% af sin omsætning i forskning og udvikling hvert år og 1% på uddannelse af deres medarbejdere.
Festo DK

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om Ahlsell 

Ahlsell er til stede, hvor folk bor, arbejder og lever deres liv. Som førende distributør inden for teknisk installation samarbejder vi med vores kunder om at drive udviklingen for dem, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder. Med et bredt udvalg af produkter og services, specialistviden og logistik i verdensklasse er det vores opgave at gøre vores professionelle kunders hverdag lettere.

Med en omsætning på ca. 50 milliarder SEK, næsten 8.000 medarbejdere, over 300 butikker og fire centrallagre gør vi alt for at opfylde vores kundeløfte: Ahlsell gør det lettere at være professionel.

www.ahlsell.com

Ahlsell er til stede i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland, Litauen og Polen.

Ahlsell Danmark A/S blev stiftet som selskab 1. april 2024. Virksomheden beskæftiger ca. 1.050 medarbejdere og bygger på fem "forretningsben":

Det tidligere Sanistål: Leverandør af et omfattende service- og produktprogram til industri, byggeri og andre brancher, bl.a. VVS, stål og metaller, beslag og sikring, værktøj, teknik, el, befæstelse, kemi, forbrugsvarer og personligt udstyr.

Det tidligere Ahlsell REF: Leverandør af helhedsløsninger for direkte og indirekte køle- og varmepumper til en række brancher.

VVS-Trading: Leverandør af VVS-artikler til især byggemarkeder og andre detailhandlere.

KJV A/S: Leverandør af skærende værktøjer, transmissioner, værktøj, tekniske artikler, værktøjsmaskiner og automationsløsninger til især jern- og maskinindustrien.

Bacher Work Wear: Leverandør af arbejdstøj, profiltøj og uniformer til dansk erhvervsliv.

www.ahlsell.dk 

Følg pressemeddelelser fra Ahlsell Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ahlsell Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye