Skal vi spise flere tangfrikadeller i fremtiden? Og hvor langt kan man egentlig flyve med en hajflyver?
Få svaret på Fiskeristyrelsens stand på Naturmødet 2024.

Det varer ikke længe, før Naturmødet 2024 skydes i gang – kom forbi Fiskeristyrelsens stand og bliv klogere på livet under havets overflade.
Den 23.-25. maj står i naturens tegn. Her løber Naturmødet 2024 nemlig af stablen. Og er du – eller dine børn – nysgerrige på det alle de spændende ting, der findes under havets overflade, så kig forbi vores stand.
Her kan du blandt andet komme på gyngende grund til ’Åbent skib’ på kontrolskibet Nordsøen eller møde en vaskeægte fiskerikontrollør til ’Kontrol i børnehøjde’ – og samtidig prøve at tjekke mindstemål på rigtige fisk.
Byder fremtiden på flere tangfrikadeller og mere muslingesuppe? Måske. Det er i hvert fald noget af det, vi skal tale om til debatten om fremtidens fødevareproduktion. Her deltager blandt andet Rosanna Børsting fra Den Grønne Ungdomsbevægelse og direktør for Danmarks Fiskeriforening Kenn Skau Fischer.
Efter at have lyttet til spændende oplæg og debatter kan det godt begynde at krible lidt i de kreative fingre. Det kan børn og barnlige sjæle heldigvis få afløb for. For hvem vil ikke gerne folde sin egen hajflyver eller lave sin egen klemmefisk? Det er bare med at komme i gang – der er nemlig både præmier og diplomer til alle, der giver sig i kast med en af de mange aktiviteter.
Vi glæder os til at ser jer.
Du finder Fiskeristyrelsen på stand nr. 69 – og kontrolskibet ”Nordsøen” på stand nr. 91 på Tværmolen.
Se det fulde program for Fiskeristyrelsens deltagelse på Naturmødet 2024
Kontakter
Pressevagten kontaktes på tlf. (sms besvares ikke)
Tlf:72 18 58 05Billeder
Om Fiskeristyrelsen
Fiskeristyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og omfatter en central del med afdelinger i både København og Sønderjylland samt en regional fiskerikontrol med lokalafdelinger flere steder i landet og tre fiskerikontrolskibe. Fiskeristyrelsen gennemfører regeringens fiskeripolitik og forestår bl.a. regel- og politikforberedelse, kontrol, myndighedsberedskab, sagsbehandling og deltagelse i internationalt samarbejde.
Følg pressemeddelelser fra Fiskeristyrelsen
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Fiskeristyrelsen
Har du tjek på dine blomster og frø?17.4.2025 06:15:00 CEST | Pressemeddelelse
Havesæsonen er skudt i gang, og det er blevet den tid på året, hvor mange finder frø, løg og stiklinger frem til haven. Handler man frø og planter på internettet eller i udlandet, er det dog vigtigt at sikre, frø og planter har papirerne i orden, inden man køber og planter løs i have, hæk og hængekrukker.
Er du klar til laksepremiere i dag?: Det skal du huske, når du fisker efter laks16.4.2025 05:15:00 CEST | Pressemeddelelse
Den 16. april 2025 er for mange lystfiskere en festlig dag. Her er der nemlig såkaldt ’laksepremiere’ i de danske åer. Men inden snøren kastes ud, er det vigtigt at man har styr på reglerne.
Fiskerikontrollen fjerner ulovlige ruser ved Als4.4.2025 14:30:00 CEST | Pressemeddelelse
Fiskerikontrollører fra Landbrugs- og Fiskeristyrelsens Fiskerikontrol har været en tur på vandet nær Als, efter et tip fra en årvågen borger. Her fandt Fiskerikontrollen 10 ulovligt opsatte ruser, uden den lovpligtige afmærkning og mærkning. Ruserne blev derfor konfiskeret af vores fiskerikontrollører.
Fiskerikontrollen stiller skarpt på ulovligt fiskeri af stenbider18.2.2025 06:00:00 CET | Pressemeddelelse
Ved årsskiftet trådte det nye forbud mod erhvervsfiskeri af stenbider i kraft. Medio januar trådte et lignende forbud for lyst og fritidsfiskere i kraft. Det betyder, at det ikke er tilladt hverken at fiske, medbringe eller lande stenbidere i danske farvande frem til den 31. december 2025. Fiskerikontrollen vil derfor i år have særligt fokus på kontrol af, at forbuddet mod fiskeri af stenbider overholdes.
Plantefonden er klar med ny pulje på 212 millioner kroner til plantebaserede projekter14.2.2025 08:00:00 CET | Pressemeddelelse
212 millioner kroner skal styrke den plantebaserede fødevaresektor, og Plantefonden står klar til at modtage ansøgninger, når puljen åbner for ansøgningsrunden i dag klokken 12:00. Projekterne, der kan søge puljen, skal bidrage til at øge produktionen og forbruget af plantebaserede fødevarer samt danskernes muligheder for at tilvælge en mere planterig kost.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum