Vejdirektoratet

Motorvejsbro over E47 skal renoveres

Del

Vejdirektoratet går i slutningen af maj i gang med at renovere broen, der går over motorvejen mellem Niverød og Humlebæk.

Broen over Langstrupvej blev opført i 1974. Foto: Vejdirektoratet
Broen over Langstrupvej blev opført i 1974. Foto: Vejdirektoratet

Nu sætter Vejdirektoratet gang i arbejdet med at renovere den motorvejsbro, der fører Langstrupvej over Helsingørmotorvejen i Nordsjælland.

Den 50 år gamle bro skal have skiftet fugtisolering og kantbjælker, så den kan holde mange år endnu. Vejdirektoratet forventer, at arbejdet vil forlænge broens levetid betragteligt.

I perioden fra mandag 27. maj til onsdag 9. oktober vil broen over Langstrupvej derfor være totalspærret for kørende, mens cyklister og fodgængere frit kan krydse broen i hele renoveringsperioden.

Trafikken på Helsingørmotorvejen forventes kun at blive påvirket i meget begrænset omfang.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Nøgleord

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon

Tlf:20 61 26 64

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye