Lidl Danmark

Lidl indtager Veri Center i Risskov, Aarhus

Del

Lidl åbnede sin ottende butik i Aarhus, da de torsdag morgen slog dørene op for kunderne i Veri Center i Risskov. Efter en velbesøgt naboaften og tilsvarende åbningsmorgen, glæder nykåret butikschef Line Skov sig til at styre indkøbscenterets nyeste dagligvarebutik.

Rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus, Nicolaj Bang (C) og butikschef Line Skov stod torsdag morgen parat til at åbne dagligvarekæden Lidls nyeste butik. Den er at finde i Veri Center i Risskov, Aarhus.
Rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus, Nicolaj Bang (C) og butikschef Line Skov stod torsdag morgen parat til at åbne dagligvarekæden Lidls nyeste butik. Den er at finde i Veri Center i Risskov, Aarhus.

Beboerne i Risskov, Aarhus har fået en ny indkøbsmulighed, da Lidl torsdag åbnede sin nye butik i Veri Centeret. Der mangler ellers ikke steder at shoppe i området, da der er adskillige andre dagligvarebutikker inden for gåafstand af krydset mellem Grenåvej og Ringgaden.  

Fremmødet ved Lidls naboaften og ved åbningen morgenen efter kunne dog tyde på, at der er interesse for Lidls udvalg på trods af konkurrencen. Således var der mødt en imponerende menneskeflok op til bobler og et smugkik af butikken onsdag aften, mens en god flok forventningsfulde kunder strømmede ind, efter åbningstalerne var holdt og båndet klippet dagen derpå.  

Det glæder Line Skov, som efter flere år som souschef for første gang kan kalde sig butikschef: 

“Det har været en helt fantastisk dag, og kunderne har taget så godt imod os. Jeg ved, at vi har en masse nyt at byde på, men vi har alligevel været spændte på, hvor mange der ville møde op. Derfor er vi selvfølgelig meget begejstrede for de mange nye kunder, vi har mødt i dag, og de mange søde kommentarer, vi har fået,” siger Line Skov, som tidligere har arbejdet i Lidls andre Aarhus-butikker i Viby, Skejby og i flagskibsbutikken ved Godsbanen. Hun fortsætter: 

“Vi har fået en stærk start, og det er vi meget taknemmelige for. Nu bliver det vores fornemmeste opgave at sikre kunderne den bedste oplevelse og give dem lyst til at vende tilbage igen og igen. Så kom forbi, hils på os og se hvad Lidl har at byde. Vi glæder os til at se jer.” 

Ingen tobak eller nikotin i butikken 

Butiksåbningen har også fået opmærksomhed fra Kræftens Bekæmpelse, som har fulgt Lidls udvikling gennem de seneste år. Dagligvarekæden har nemlig taget en beslutning om at udfase tobak- og nikotinprodukter fra kædens butikker frem mod udgangen af 2028, og at alle nye butikker slet ikke skal have produkterne på hylderne fra begyndelsen. 

”Med åbningen af en ny nikotinfri butik går Lidl foran på en meget vigtig dagsorden. Vi glæder os over initiativet og håber, at det vil være til stor inspiration for andre supermarkeder, kiosker, købmænd osv., så vi vil se endnu flere nikotinfrie butikker skyde op i de kommende år,” siger Hans Skou, formand for Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Aarhus. 

Lidls nye butik er kædens ottende i Aarhus. Du finder den i Veri Center, Frijsenborgvej 5, 8240 Risskov. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl fjerner yderligere 20 % af deres tobak- og nikotinsortiment31.5.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Sidste år fjernede Lidl som den første dagligvarekæde i Danmark 20 % af deres tobak- og nikotinsortiment som et skridt mod at stoppe salget af disse produkter i kædens butikker inden udgangen af 2028. Siden tiltaget har kæden også åbnet 20 tobak- og nikotinfrie butikker, og nu begrænser Lidl tilgængeligheden yderligere ved at udfase endnu 20 % af sortimentet. Tilbagemeldingerne på initiativet er fortsat positive, og Lidl fortsætter sin indsats for at fremme danskernes sundhed.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye