Haderslev Kommune

1385 musikskoleelever fra grænselandet spiller i Haderslev lørdag

Del

Den største scene bliver på Gravene, når 1385 musikskoleelever deltager i Dansk-Tysk Musikskoledag på lørdag d. 25. maj. Og det er også den største scene, der har været på pladsen hidtil. Hermed omdannes pladsen til centrum for den gigantiske musikdag i Haderslev, hvor næsten 1.400 elever skal spille på 11 scener i byen.

Foto fra Dansk-Tysk Musikskoledag 2018 i Husum.
Foto fra Dansk-Tysk Musikskoledag 2018 i Husum.

Gravene bliver musikskoledagens hovedscene, og herfra kan man opleve al slags musik, lige fra Haderslev Musikskoles Underholdningsorkester, Aabenraas Skoleorkester, Flensburger Stadtbläser, fire bigbands til Haderslevs egne rytmiske talentelever.

Ved åbningseventet kl. 10.00 vil Kjeld Thrane, formand for Udvalget for Kultur og Fritid, holde åbningstalen. Ligeledes vil der på Gravene ved afslutningsarrangementet kl. 16.30 blive udtrukket en vinder af dagens konkurrence, hvor man kan vinde en helt ny el-guitar. Se mere om deltagelse i konkurrencen i programmet, der uddeles på dagen.

På Gravene er der også - ligesom i resten af midtbyen - mulighed for at finde noget at spise. Byens restauranter vil sørge for at serve masser af mad på dagen, som er let spise, når man er på farten mellem de mange scener.

Dansk-Tysk Musikskoledag åbner kl. 10.00 på Gravene, og slutter med afslutningseventet samme sted kl. 16.30.

Der er gratis adgang til al musikken hele dagen - i alt over 62 timers musik.

Musikskoledagen er et samarbejde mellem musikskolerne i de syv kommuner i Kulturregion Sønderjylland-Slesvig. Arrangementet er støttet Kulturfokus.

Se programmet og følg med på dagen på http://dtm.haderslevmusikskole.dk

Det trykte program er også vedhæftet.

Kontakter

Billeder

Foto fra Dansk-Tysk Musikskoledag 2018 i Husum.
Foto fra Dansk-Tysk Musikskoledag 2018 i Husum.
Download

Vedhæftede filer

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum