STARK Group A/S

STARK Group udvider sit forretningsnetværk i Norge med tredje åbning på tre måneder

Del

STARK Groups norske virksomhed, Neumann Bygg, styrker sin position og tilstedeværelse omkring hovedstaden Oslo. Med forretningsåbningen i Slemmestad markerer Neumann Bygg sin tredje forretningsåbning på blot tre måneder.

Den nye forretning i Slemmestad cementerer virksomheden fortsatte investering i at styrke sin tilstedeværelse i vækstområderne omkring de større byer. Forretningen er Neumanns anden lokation i Østnorge og er et vigtigt skridt i virksomhedens strategi om at udvide sit fodfæste i og omkring den norske hovedstad.

CEO i STARK Group, Søren P. Olesen siger:

”Vi har gennem de seneste år investeret i vores forretningsnetværk. Med vores nye forretning i Slemmestad styrker vi ikke kun vores position i og omkring Oslo, men vi sikrer også en strategisk placering, der garanterer effektiv service til vores kunder.”

Åbningen i Slemmestad følger i kølvandet på den tidligere etablering i Askim i 2020 og planen om en ny forretningsåbning i Sarpsborg i begyndelsen af 2025.

Kontakter

Billeder

Om STARK Group

STARK Group er den førende B2B distributør af byggematerialer til byggebranchen i Europa, med et strategisk fokus på at servicere det professionelle kundesegment fra sine flere end 1.150 forretninger. STARK Group har en årlig proforma omsætning på mere end EUR 8 mia. (i DKK 60 mia.), betjener en portefølje af ca. 450.000 kunder og samarbejder med godt 15.000 leverandører. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 20.000 medarbejdere i Tyskland, Østrig, Storbritannien, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har flerdoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle sine markeder. 

STARK Group har forpligtet sig til at opnå net zero i 2050 på tværs af hele værdikæden, har underskrevet FN's Global Compact og arbejder inden for fuldt validerede 2030 videnskabsbaserede mål for at holde temperaturstigningerne under 1,5 grader.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye