Ishøj Kommune

Tilmelding og åbent hus på Ishøj Kulturskole

Del

Har du eller dit barn lyst til at blive en del af et fællesskab med musik, 
dans, billedkunst eller teater efter sommerferien?

Så kan du nu tilmelde dig næste sæsons undervisning på Ishøj Kulturskole med start den 1. september 2024 på kulturskolens hjemmeside ishojkulturskole.dk.

Kom forbi til Åbent Hus onsdag den 29. maj kl. 17-19 og oplev lidt af kulturskolens fællesskab, og hvad du kan gå til af instrumenter og hold.

Til Åbent Hus kan du rundt om i undervisningslokalerne møde kulturskolens lærere, få en snak om undervisningen og prøve de forskellige instrumenter, som du kan gå til på kulturskolen – fx violin, guitar, fløjte, saxofon, trommer, cello, klarinet, baglama og mange flere.

Har du lyst til at prøve at danse eller være kreativ i billedkunstlokalet, er der også mulighed for det. I kulturskolens fællessal vil elever fra kulturskolen spille koncert kl. 17 sammen med 2. klasser fra Ishøjs skoler.

Kulturskolen står klar på dagen til at hjælpe med tilmelding eller valg af instrument og hold. 

FAKTABOKS: Tilmelding til Ishøj Kulturskole

Kulturskolen er åben for tilmelding til sæson 2024-2025 med start den 1. september 2024. Tilmeld dig på ishojkulturskole.dk eller ring på tlf. 4357 6060.

Du er også altid velkommen til at komme forbi kontoret på Vejledalen 9, 2635 Ishøj og få en snak om mulighederne og eventuel hjælp til tilmelding. 

Ishøj Kulturskole tilbyder undervisning i dans, musik, teater og billedkunst for alle aldre. Uanset om du er nybegynder eller øvet, er der plads til dig på kulturskolen.

Når du går til undervisning på kulturskolen, bliver du en del af et fællesskab, hvor du får unikke oplevelser, spiller og optræder, oplever koncerter og udstillinger, hygger og har det sjovt sammen med andre.

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye