Aller Media

Nordisk ledergruppe i Aller Media Nordic er fuldendt

Del

Dag Sørsdahl, Group CEO i Aller Media Nordic A/S, har udpeget de to sidste roller til den nordiske ledergruppe - en nordisk CFO og en nordisk CTO. Dennis Killian fra Danmark påtager sig rollen som nordisk CFO og vil være ansvarlig for de finansielle aktiviteter i de nordiske lande. Peter Frey fra Sverige påtager sig rollen som nordisk CTO og vil drive aktiviteterne inden for Tech og IT.

Jeg er meget glad for at kunne fuldende vores hold med Dennis og Peter, der begge er erfarne ledere. De vil have et vigtigt fokus på at aligne vores måde at arbejde på, inden for deres respektive områder og med et nordisk perspektiv – for at sikre, at vi lærer af og bruger best practices i udviklingen af forretningen. Jeg ved, at de begge er ivrige efter at lære vores organisation at kende og skabe et endnu stærkere samarbejde inden for finans, Tech og IT,” siger Dag Sørsdahl, Group CEO i Aller Media Nordic A/S.

Dennis Kilian tiltræder stillingen som nordisk CFO i Aller Media den 1. juni. Han kommer med en stærk baggrund fra medie- og telebranchen, hvor han har arbejdet i den vigtigste tid af sin karriere. Dennis skal drive det nordiske finansteam og fokusere på at forbedre processer, systemer og gennemsigtighed i organisationen. Dennis vil primært arbejde fra Aller Media i København. 

Jeg ser meget frem til at komme tilbage til den dynamiske, hurtigt skiftende og udfordrende mediebranche. Jeg nyder virkelig ”hjertet” i denne branche, og jeg håber, at jeg kan bidrage med viden og erfaring – også fra lignende brancher – der vil være til gavn for den nordiske Aller Media forretning,” siger Dennis Kilian.

Peter Frey tiltræder stillingen som nordisk CTO i efteråret 2024. Han kommer med mere end 20-års erfaring fra forskellige virksomheder, inden for mediebranchen, sportsteknologi og IGaming. Peter vil være ansvarlig for at drive aktiviteterne inden for Tech og IT. Han vil desuden supportere den kommercielle- og redaktionelle del af forretningen i de nordiske lande. Peter vil primært arbejde fra Aller Media i Stockholm og vil derudover også være en del af den svenske ledergruppe.

Jeg er meget glad og spændt på at komme tilbage til mediebranchen og til at løfte Aller Media til næste niveau. Kombinationen af indhold og forretning har ligget mit hjerte nært i årevis, og jeg ser frem til at lære mine nye kollegaer at kende – på tværs af hele Norden,” siger Peter Frey.

Aller Media Nordic Management: 
Dag Sørsdahl, Group CEO Aller Media Nordic A/S
Charlotte Riparbelli, CEO Aller Media A/S, Denmark
Lotta Cederbom, CEO Aller Media AB, Sweden
Mikael Makkonen, CEO Aller Finland OY, Finland
Alexandra Beverfjord, EVP Media Brands, (CMBO) 
Bente Klemetsdal, EVP Commercial, (CCO) 
Sara Prosell, Chief People & Culture
Dennis Kilian, Group CFO
Peter Frey, Group CTO
Christopher Aller Simonsen, EVP Strategy, M&A
Michael Aller, EVP Strategy, M&A

Kontakter

Om Aller Media

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

Ny undersøgelse: Hver fjerde kvinde overvejer at tage Wegovy25.4.2024 10:42:10 CEST | Pressemeddelelse

Der er en stor kløft mellem, hvordan vi mener, vi bør være, og hvordan vi reelt er. En kløft, der er stigende, og som ses i alt fra krops- og skønhedsideal. Aller Media Denmarks kvindelivs undersøgelse ”Women of the Future” viser, at hver fjerde kvinde ville overveje at tage Wegovy, hvis det var receptfrit. Samtidig mener 27 % af de adspurgte kvinder dog stadig, at kropspositivisme er med til at flytte deres forhold til kroppen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye