Cancernetværket på Aarhus Universitet inviterer til Kræftforskningsaften 2024

Del

Den banebrydende kræftforskning er i højsædet, når Cancernetværket på Aarhus Universitet inviterer patienter, pårørende, politikere, borgere samt erhvervslivet til Kræftforskningsaften 2024.

AU Health

Nu har du en helt unik mulighed for at møde dem, der har fingeren på pulsen inden for kræftforskning og behandling. Til Kræftforskningsaften 2024 kan du opleve en perlerække af inspirerende foredrag fra forskere på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital samt repræsentanter fra Kræftens Bekæmpelse.

Målet er at sætte fokus på noget af den banebrydende kræftforskning, der bliver udført i Aarhus, og inspirere til dialog mellem forskere, sundhedsprofessionelle, patientforeninger og offentligheden – alle er velkomne.

Kræftforskningsaften 2024

Tirsdag d. 28. maj 2024

Kl. 18:15-22:00.

Søauditorierne, Bartholins Allé 3, 8000 Aarhus

Du kan tilmelde dig Kræftforskningsaften 2024 efter ’først-til-mølle’-princippet på universitetets hjemmeside frem til d. 23. maj kl. 12.00.

Deltagere får førstehåndsviden om, hvordan forskning bliver til og overført fra laboratoriet til patienternes aktuelle situation.

Til Kræftforskningsaften 2024 kan du blandt andet blive klogere på:

  • Overvægt, folkesundhed og kræftforebyggelse
  • Hvordan nye lægemidler og teknologier kan hjælpe med at overkomme resistens ved strålebehandling
  • Hvilken rolle tarmen og immunsystemet spiller for behandling med immunterapi.

Du kan se hele programmet på universitetets hjemmeside her.

Til Kræftforskningsaften 2024 kan du blandt andet møde:

  • Dekan Anne-Mette Hvas fra Health
  • Forpersonerne for Det Translationelle Cancernetværk – professor Martin Roelsgaard Jakobsen fra Institut for Biomedicin og klinisk lærestolsprofessor Signe Borgquist fra Institut for Klinisk Medicin og Kræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital.
  • Klinisk professor og overlæge Christian Lodberg Hvas fra Institut for Klinisk Medicin og Afdeling for Lever-, Mave- og tarmsygdomme på Aarhus Universitetshospital.
  • Lektor og overlæge Britt Elmedal Laursen fra Institut for Klinisk Medicin og Institut for Biomedicin samt Molekylær Medicinsk Afdeling/Kræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital.
  • Koordinator for Navigatører for kræftpatienter Jette Lyngholm fra Kræftens Bekæmpelse

Kræftforskningsaften 2024 er støttet af Danish Life Science Cluster, medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og tilrettelagt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

Kontakter

Netværkskoordinator Anja P. Einholm
Aarhus Universitet, Administrationscenter Health - Fakultetssekretariatet.
Telefon: 93508408
Mail: ape@au.dk

Health er det sundhedsvidenskabelige fakultet på Aarhus Universitet, hvis hovedopgaver er forskning og uddannelse. Fakultetet udbyder en lang række sundhedsuddannelser, bl.a. læge, tandlæge, idræt og folkesundhedsvidenskab. Health består af fem institutter, ca. 4.400 studerende, 1.500 ansatte og 600 ph.d.-studerende.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Health

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Health

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye