Vestforbrænding kan skabe gener for sine naboer

Del

I perioden 26. maj og frem til 30. juni foretager Vestforbrænding planlagt vedligeholdelse af anlægget i Glostrup. Det kan skabe gener i form af støj, lugt og øget trafik. Der er som tidligere år taget initiativer, som skal begrænse generne – blandt andet bliver der opsat støjværn og brugt elektrisk værktøj. Det vil være i perioden 28. maj til 4. juni, at de mest støjende aktiviteter vil foregå.

Vestforbrænding i Glostrup
Vestforbrænding i Glostrup Vestforbrænding - Gregers Skobsted

Arbejdet med vedligeholdelse af anlægget er planlagt over lang tid, og vi forventer at arbejdet vil vare frem til 30.juni. Noget af arbejdet består i at rengøre og vedligeholde inde i forbrændingsovnen, udskiftning af en stor varmeveksler og udskiftning af andre vitale dele af anlægget. En del af arbejdet vil foregå uden for normal arbejdstid fra tidlig morgen og ud på aftentimerne, hvilket skyldes, at Vestforbrænding ønsker at gøre perioden for vedligeholdelsesarbejdet så kort som mulig.

”Som i de foregående år ved vedligehold af vores ovne kan det ikke undgås, at der opstår mere støj, flere lugtgener og øget trafik nær anlægget end normalt. Vi er meget bevidste om vores påvirkninger af vores omgivelser, og vi handler naturligvis på det, ligesom det er en vigtig del af vores forberedelser,” fortæller pressechef Per-Henrik Goosmann, som tilføjer, at medarbejdere fra Vestforbrænding også vil tage ud på gader og veje for at konstatere, hvordan arbejdet påvirker omgivelserne.

”Vi håber på forståelse for, at vores arbejde sker i en god sags tjeneste nemlig at håndtere affald for knap 1 mio. borgere i Storkøbenhavn og i Nordsjælland og producere fjernvarme og el for mange tusinde kunder blandt private og virksomheder,” slutter Per-Henrik Goosmann.

Skulle der opstå gener opfordrer Vestforbrænding til at man i dagtimerne ringer på tlf. 44857000 er det aften eller weekend kan du kontakte og informere os på nabo@vestfor.dk.

Hvis du er nysgerrig på Vestforbrændings arbejde, bliver der den 27. juni afholdt et aftenarrangement med rundvisning og information. Yderligere information om arrangementet vil blive slået op på www.vestfor.dk, hvor du kan tilmelde dig.

Kontakter

Om Vestforbrænding

Vestforbrænding er Danmarks største affaldsenergiselskab. Vi er ejet af 19 storkøbenhavnske og sjællandske kommuner, som vi tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt levering af fjernvarme og elektricitet. På vores hjemmeside www.vestfor.dk kan du læse om Vestforbrændings selskabskonstruktion, vores historie, økonomi og værdisæt.

Følg pressemeddelelser fra I/S Vestforbrænding

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra I/S Vestforbrænding

Vestforbrænding 2023 – et spændende og begivenhedsrigt år6.6.2024 16:38:40 CEST | Pressemeddelelse

Igen på vej mod nye mål har Vestforbrænding netop afholdt sin årlige generalforsamling, hvor bestyrelsesformand Ole Bondo Christensen i sin årsberetning konstaterede, at trods et 2023 med udfordringer og meget store projekter, står Vestforbrænding fortsat rigtig godt rustet til fremtiden. Det er en fremtid, som blandt andet byder på fortsat udvidelse af fjernvarmenettet, fortsat arbejde med et CO2-fangstanlæg, et goddag til nye it-systemer og øget fokus på højere grad af genanvendelse.

Sammenlægning af Farum Fjernvarme og Vestforbrænding er nu godkendt23.4.2024 14:36:08 CEST | Pressemeddelelse

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nu meddelt sin godkendelse af sammenlægningen mellem Farum Fjernvarme og Vestforbrænding, hvor Farum Fjernvarmes fjernvarmeaktiviteter overdrages til Vestforbrænding. Både bestyrelsesformand for Vestforbrænding, Ole Bondo Christensen, og formand for Farum Fjernvarme, Henrik Haugaard Pedersen, udtrykker stor glæde over, at godkendelsen er i hus.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye