viggo

Ny direktørduo sætter strøm til Viggos internationale vækst

Del

På få år har den grønne mobilitetsvirksomhed Viggo etableret sig som det tredjestørste taxiselskab i Danmark med en flåde udelukkende bestående af eldrevne biler. Samtidig er Viggo også lykkedes med at indtage en førende position i Danmark inden for opsætning af lynladestationer. For at fortsætte Viggos vækst er ledelsen blevet styrket med ansættelsen af Kim Meikel Rose, der fra 1. maj indtrådte i rollen som CFO, samt Nikolaj Køster, der er ansat i rollen Chief Business Development Officer.

Kim Meikel Rose skal blandt andet bruge sine mere end 15 års erfaring inden for energi- og mobilitetssektoren til at accelerere Viggos internationale ekspansion, samt sikre finansiering af nye infrastrukturprojekter.

"Kim har omfattende erfaring med at understøtte væksten i selskaber, der minder om Viggo ved at rejse vækstkapital og sikre finansiering af infrastruktur. De kompetencer bliver centrale for Viggo fremadrettet, da vi skruer op for vores tilstedeværelse både nationalt og internationalt, med fokus på vores lynladeforretning. Her sigter vi i 2024 efter at firedoble antallet af lynladepunkter, siger Kenneth Herschel, CEO og co-founder af Viggo.

Kim Meikel Rose kommer fra en stilling som director i IMPROVED Corporate Finance, der er specialiseret i finansiering inden for energi- og mobilitetssektoren. Tidligere har han arbejdet med finansiering af infrastruktur og kapitalrejsning inden for mobilitetsområdet for blandt andet RBC Capital Markets, DC Advisory og Ernst & Young.

Første internationale skridt er allerede taget

Den 1. marts startede mobilitetseksperten Nikolaj Køster i rollen som Chief Business Development Officer. Nikolaj Køster kommer fra amerikanske mobilitetsvirksomheder som Karhoo og Deem og har omfattende erfaring med at lede mobilitetsteams i New York og San Francisco. Derfor bidrager han med en helt unik indsigt og ekspertise, ideel til at vækste Viggos lynladeforretning på efterspørgselssiden.

På tværs af deres 5 lynladestationer har Viggo enormt høj belægningsgrad, og de er dermed godt på vej til at opnå kvartalsmålsætningen om at levere over 1 million kWh opladet i Danmark i Q2 2024.

De forbereder sig nu aktivt på at etablere lynladestationer i en række europæiske byer, og den første internationale ladestation står til at blive lanceret i år.

"Viggos potentiale rækker ud over Danmarks grænser. Med strategiske tilføjelser som Kim Meikel og Nikolaj til vores team er vi ideelt positioneret til at accelerere vores vækst i hele Danmark og på nye europæiske markeder," fastslår Kenneth Herschel.

Billeder

Om Viggo

Med en erklæret mission om at fremme den elektriske mobilitet i urbane områder i Europa, opstiller og opererer Viggo et offentligt netværk af lynladestationer, og driver skandinaviens første app-baserede kørselsservice kun med elbiler.

Viggo gør det nemt for private og virksomheder at få adgang til lynhurtig opladning af elbiler, og med Viggo-app’en er det muligt at booke et lift i en elbil kørt af flinke og servicemindede chauffører.

Viggo har i dag:

  • 31 lynladepunkter
  • 330.000 brugere
  • 315 elbiler

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra viggo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra viggo

Nobody believed in EV-ride-hailing Viggo: Now They’re the Third Largest Player in Denmark26.2.2024 07:37:40 CET | Press release

In a significant development for Denmark's urban mobility, Viggo, the pioneering all-electric ride-hailing service, has become the nation's third-largest provider. Achieving a fleet of more than 300 electric vehicles, Viggo now only trails behind the century-old Dantaxi and Taxa 4x35. This milestone not only highlights Viggo’s rapid growth but also marks a significant shift towards more sustainable mobility solutions.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye