Energistyrelsen

Energistyrelsen holder dialogmøde med ikke-beskyttede gaskunder den 27. maj 2024

Del

Alle virksomheder på listen over ikke-beskyttede gaskunder inviteres til at deltage i Energistyrelsens informationsmøde.

Energistyrelsen inviterer hvert år de største gasforbrugende virksomheder til et informationsmøde, hvor der blandt andet orienteres om den nuværende forsyningssituation, forsynings- og sikkerhedspolitiske udfordringer samt scenarier for gasforsyningssituationen i Danmark. Dialogmødet er et forum for virksomheder, som vil blive hårdest ramt af en eventuel gaskrise.

Energistyrelsen vil på mødet også informere nærmere om, hvad det betyder at være en ikke-beskyttet gaskunde, og hvordan de ikke-beskyttede virksomheder er stillet i en eventuel forsyningskrise.

Alle virksomheder, som står på listen over ikke-beskyttede gaskunder, er inviteret til at deltage i dialogmødet.

Se listen hos Energinet over ikke-beskyttede gaskunder i gasåret 2024/2025 her.

Hvis din virksomhed er på listen over ikke-beskyttede virksomheder, kan du tilmelde dig dialogmødet ved at sende en mail til gasdata@ens.dk. Tilmeldingsfrist er den 20. maj 2024. Angiv venligst i mailen, om du deltager fysisk eller online.

FAKTA
Ikke-beskyttede gaskunder

  • Hvert år udpeges de gasforbrugere, som vil være ikke-beskyttede i det kommende gasår (fra 1. oktober til 30. september det efterfølgende år). Kategoriseringen foretages af Energinet og sker på baggrund af kriterier fastsat af Energistyrelsen. 
  • Ikke-beskyttede gaskunder i gasåret fra 1. oktober 2024 til 30. september 2025 er virksomheder med et gasforbrug over 0,7 mio. kubikmeter ved øvre brændværdi på 12,157 kWh/kubikmeter.

Kontakter

Energistyrelsens pressetelefon (modtager ikke SMS'er)

Tlf:33 95 08 00

Energistyrelsen

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vores vision om at opnå et klimaneutralt samfund i vækst og balance er den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor grønne løsninger, sikker og effektiv forsyning og økonomi tænkes sammen.

Følg pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energistyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye