VS Automatic

1 år med Ritzau: Succesen understøtter visionen om at være first movers

Del

I løbet af det sidste år har VS Automatic integreret Ritzau som et strategisk led i deres kommunikation og formidling, der skal understøtte virksomhedens position som førende ekspert i branchen. Det har været en stor succes med 33 udgivne pressemeddelelser og 281 medieomtaler.   

VS Automatic
VS Automatic VS Automatic

Et mål om at øge brandkendskabet

Siden marts 2023 har VS Automatic arbejdet aktivt med deres kommunikation og PR. Samarbejdet med Ritzau giver mulighed for, at de kan formidle brancherelevante nyheder til de rette medier.   

På bare et år har de udsendt 33 pressemeddelelser, som har fået ca. 7200 sidevisninger og 281 medieomtaler. Derudover er virksomheden ad flere omgange blevet kontaktet med ønsket om at give en udtalelse, både som tv-indslag, pr. telefon og på mail.  
 

Direktør Torben Steffensen udtaler: 

”For VS Automatic er Ritzau en kommunikationskanal, hvor vi har mulighed for at nå ud til en bredere målgruppe. Vi kan bidrage til samtalen om vores branche og dele vores ekspertise og indsigter.” 

Derfor valgte en midtjysk elinstallatør at satse på Ritzau

VS Automatic ønsker at blive set og hørt. De har erfaret, at hvis man vil gøre noget nyt, skal man også turde prøve noget nyt. Det er de vant til.  
For snart 5 år siden fik de en in-house marketing afdeling, hvilket i sig selv er usædvanligt for en elinstallatør. Afdelingen rummer i dag 7 medarbejdere med hver deres ansvarsområde, og det er medarbejderne i marketingafdelingen, der fastlægger og eksekverer strategien.  

Kristian Juul, som til dagligt skriver pressemeddelelser i VS Automatic, fortæller, at der særligt var to grunde til, at virksomheden begyndte at markedsføre sig selv på Ritzau:   

”For det første ville vi gerne blive set og hørt i branchen, og for det andet ville vi gerne tilbyde vores viden og ekspertise inden for el til endnu flere læsere. Gennem Ritzau har vi mulighed for at ramme hundredvis af journalister på de rigtige fagblade, og på den måde øger vi vores rækkevidde markant.”  

Derfor er det en del af strategien både at udgive nyheder fra virksomheden og fra branchen, og pressemeddelelser med relevant og velformidlet viden indenfor elinstallatørens ekspertområder.  

Nøgleord

Kontakter

Links

Om VS Automatic

Hos VS Automatic går vi langt for vores kunder og holder hvad vi lover. Vi vægter de tætte og langvarige relationer til både privat- og erhvervskunder højt.

Vi spænder meget bredt og er stærke på alt fra klassiske el installationer til store komplekse installationer som f.eks. industriautomatik.

Følg pressemeddelelser fra VS Automatic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VS Automatic

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye