AutoMester Danmark

Hjerteblod at gøre en forskel hos Gerlevs Autoværksted

Del

Det lokale værksted med 55 år på bagen gør en forskel for både kunder og kræftsyge familier gennem deres arbejde. Nu vil de også bidrage til at gøre branchen lidt grønnere end alternativet. “Tankegangen er ikke ny, men nu sætter vi turbo på,” fortæller ejer 

Ejer Klaus Hansen (tv) og svend Jan Nielsen (th)
Ejer Klaus Hansen (tv) og svend Jan Nielsen (th)

Gerlevs Autoværksted har ligget i Silkeborg siden 1969, men ikke alt er, som det plejer. Efter 30 år i branchen har ejeren Klaus Hansen valgt at tilslutte sig AutoMester-kæden for at sikre, at værkstedet forbliver konkurrencedygtigt og relevant i en branche i konstant udvikling:
"Vi er stadig det samme værksted, men nu med ekstra fordele, flere ressourcer og et stærkt bagland bag os. Alt sammen for at forbedre vores i forvejen gode service til glæde og gavn for vores kunder, der er kommet her i mange år," forklarer den 53-årige værkstedsejer. Han tilføjer: "Vi er her stadig for vores kunder, og vi ser frem til fremover at byde dem velkommen som AutoMester E+-værksted.”

For Klaus Hansen, der er anden generation på Gerlevs Autoværksted, er interessen for biler ikke blot en tilfældighed. Det var mere skæbnebestemt end et aktivt karrierevalg: "Det er medfødt. Min far, Gerlev Hansen, grundlagde stedet, og jeg voksede op med lugten af benzin og lyden af værktøj. Så man kan vel sige, at det er noget, jeg har i blodet. Og jeg har aldrig lavet andet,” afslører han og tilføjer: “Og så bliver det aldrig kedeligt, fordi faget udvikler sig hele tiden. Enten udefra, fordi der kommer noget nyt som elbiler, eller gennem f.eks. AutoMester, hvor vi kommer på kurser og bliver klogere. Så vi står aldrig stille.”  

Bruger bilerne til at bidrage
Udover værkstedet huser matriklen også et stort dæklager, tankstation og vaskehaller. I det hele taget har Klaus Hansens liv og virke været uløseligt forbundet med biler, siden han blev udlært mekaniker og overtog værkstedet som 23-årig. Selv det velgørende formål, de støtter, er knyttet op på bilerne:
"Flere gange om året deltager vi i et todages Sportscar Event på Jyllandsringen og Sjællandsringen, hvor vi den ene dag samler ind til Børnecancerfonden, og den anden dag kører med kræftsyge børn og deres søskende for at give familien en særlig oplevelse. Det er det gode formål kombineret med vores interesse for biler, der driver os," forklarer han. 

Klaus Hansen er i det hele taget optaget af, hvordan han kan bruge sin forretning til at bidrage positivt til samfundet. Som ivrig fortaler for miljøvenlige tiltag har han også personligt sat sig i førersædet i mere end én forstand:
"El-vejen er fremtiden," vurderer han, mens han peger på sin egen elbil parkeret ved værkstedet og understreger: "Det er den vej, vi skal gå." 

Værkstedsejeren pointerer, at de allerede har implementeret adskillige initiativer, der er lidt mere miljøvenlige end alternativet:
“Vi har gjort masser af ting. Vi har for eksempel altid haft en miljøordning. Så tankegangen er ikke ny, men nu sætter vi turbo på med flere nye tiltag.” 

Med AutoMester E+-medlemsskabet forpligter værkstedet sig blandt andet til at give E+ Vejhjælp, tilbyde miljøforbedringer til bilen, vejlede i bæredygtig kørsel og at plante et træ for hver service.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om AutoMester

AutoMester er Danmarks største værkstedskæde med næsten 400 værksteder. Den prisvindende kæde investerer i grønnere tiltag og nye teknologier, mens de tilbyder service og reparation af alle slags biler - uanset mærke, model og årgang. Fordi det skal være enkelt at være bilejer. 

Følg pressemeddelelser fra AutoMester Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AutoMester Danmark

104 år gammelt værksted sætter strøm til virksomheden6.5.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Tommy’s Auto v/ Jens F. Jensen, der er et kendt navn i Vester Skerninge, bliver nu AutoMester E+. Det er forbrugernes garanti for, at de kan håndtere el- og hybridbiler, og at de kontinuerligt arbejder for at træffe valg, der er lidt mere klimavenlige end alternativet. Mest af alt handler det dog om de gode relationer og stærke fællesskaber, mener ejer I en tid præget af hastighed og teknologisk forandring er der stadig enkelte bastioner, der på en og samme tid følger med og samtidig står fast. Sådan et sted er Tommy’s Auto v/ Jens F. Jensen, der har været en del af lokalsamfundet i mere end et århundrede. “Jeg er født her på stedet. Min farfar startede firmaet som et cykelværksted, der også udlejede biler, og så overtog min far, der også var mekaniker, og gjorde det til et autoværksted. Så jeg er tredje generation,” beretter 68-årige Jens F. Jensen, der overtog værkstedet i 1996. Han har derfor set det vokse fra et lille cykelværksted til det velrenommerede autoværksted, det er i dag

Lokale mekanikere fejrer ét års jubilæum: “Startede i -14 grader”1.5.2024 06:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Kun et år efter DMO Biler slog dørene op, bliver de nu AutoMester E+. Det er forbrugernes garanti for, at de kan håndtere el- og hybridbiler, og at de kontinuerligt arbejder for at træffe valg, der er lidt mere klimavenlige end alternativet. “Folk tror jo, det er som i amerikanske film, hvor vi er smurt ind i olie,” oplever ejer DMO Biler i Fjerritslev kan fejre deres første fødselsdag i Gøttrup d. 1. maj. Dagen markerer ikke blot deres et-års jubilæum som værksted, i det der tidligere var en tandlægemøbelfabrik, men også deres indtræden som AutoMester E+. “Vi har stadig samme gode service. Nu har vi bare også nogen i ryggen. Og det giver nogle gode muligheder, både for os men også for vores kunder,” mener 37-årige Martin Olesen, der er udlært mekaniker og medejer af firmaet. Han bliver bakket op af sin kompagnon, 27-årige Daniel Madsen, der er vokset op i en familie, hvor næsten alle mændene var mekanikere: “Vi vil gerne være dem, folk kigger på og siger “De vil sgu noget”. Vi er jo b

Lumby Auto ser grønt: “Jeg kan ikke redde verden, men…”16.4.2024 06:55:00 CEST | Pressemeddelelse

Lumby Auto er hoppet med på den grønne bølge. De er netop blevet opgraderet til AutoMester E+, der er forbrugernes garanti for, at de kan håndtere el- og hybridbiler, og at de kontinuerligt arbejder for at træffe valg, der er lidt mere klimavenlige end alternativet. Det er ikke kun interessant for bilejeren, men også for den skoletrætte unge, mener indehaveren Thomas Gantzel Rasmussen ejer Lumby Auto, der ligger over for byens kirke. Til sommer fylder han 50, og det har sat tanker i gang om, hvad det er for en verden, han vil efterlade til de næste generationer. “Jeg kan ikke redde verden, men jeg kan bidrage til det. Hvad er alternativet?” spørger han retorisk, og indrømmer at det ikke nødvendigvis er sådan, de fleste kender automekanikerne: “Vi bliver mere grønne, end vi har været. Vi har miljøhåndtering, oliefilter, genbrug, og så er jeg ved at få solceller på taget, der giver strøm i dagtimerne. Vi kan ikke gøre andet end at blive lidt bedre hele tiden.” Selv har han også skiftet d

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye