Nye OK-ladepunkter står klar til brug ved Professionshøjskolen UCN

Del

Et samarbejde mellem OK og Professionshøjskolen UCN i Nordjylland sikrer 40 nye ladepunkter til elbilisterne fordelt ved skolens faciliteter i Aalborg og Hjørring

Nu kan studerende, ansatte og besøgende få opladet deres elbiler hos Professionshøjskolen UCN i Nordjylland. Fra i dag er der nemlig sat strøm til 40 nye OK-ladepunkter af 11 kW ved UCN i Aalborg og Hjørring, og de er alle sammen offentligt tilgængelige.

”Det er godt nyt, at ladestanderne nu er klar til brug. Hos UCN ønsker vi at bidrage til den grønne omstilling, og derfor er det et helt naturligt tiltag blandt mange andre at gøre det nemmere for vores studerende, medarbejdere og gæster at tage elbilen til UCN. Samtidig er det også en brik i at fastholde UCN, som et attraktivt studie- og arbejdssted,” siger rektor hos UCN, Kristina Kristoffersen.

E-mobilitetschef i OK, Thor Folmann Krarup, fortæller også, at de nye lademuligheder er et vigtigt skridt mod at gøre livet lettere for elbilisterne.

"Vi er glade for at være nået i mål med projektet, for sammen med UCN gør vi hverdagen lettere for nordjyske elbilister og pendlere. Det er nemlig super praktisk at kunne oplade bilen, mens man er på arbejde, i skole eller på besøg, for så udnytter man sin tid og slipper for at skulle tage sig af opladningen på vej hjem,” siger Thor Folmann Krarup, OK’s e-mobilitetschef.

Her etableres ladepunkterne:

  • Skolevangen 45, 9800 Hjørring: 8 ladepunkter.
  • Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg: 8 ladepunkter.
  • Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg: 8 ladepunkter.
  • Mylius Erichsens Vej 137, 9210 Aalborg: 10 ladepunkter.
  • Hobrovej 85, 9000 Aalborg: 6 ladepunkter.

Der er ikke indgået en aftale om ladestandere i Thisted, da parkeringspladsen ved campus er ejet af Thisted Kommune. Her har kommunen indgået aftale med anden udbyder.

Nøgleord

Kontakter

Rikke Bue LaumarkKommunikationskonsulent

ribl@ok.dk

Billeder

Foto: UCN
Foto: UCN
Download
  • OK er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til grøn el og varmepumper.
  • OK er desuden en af de største elleverandører i Danmark
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab og tæller udover moderselskabet OK datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Energiteknik.
  • OK omfatter mere end 685 tankstationer, mere end 230 vaskehaller samt mere end 80 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

Åbningsfest: Nu åbner rastepladsen Storkereden i en ny og moderne udgave6.6.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

På baggrund af en samarbejdsaftale med Vejdirektoratet har OK etableret lynladere ved rastepladserne Storkereden og Lærkereden langs Helsingørmotorvejen samt overtaget driften af Storkeredens forhenværende café og kiosk. Det hele er snart på plads, og det markeres med en officiel åbningsfest af den nye OK Plus-butik og tilhørende ladepark ved Storkereden fredag den 14. juni klokken 10.00-15.00

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye