Rudersdal Kommune

Ny letbane påvirker busdrift i Rudersdal

Del

Åbning af den nye letbane, Hovedstadens Letbane, får betydning for busdriften i Rudersdal.

Når den nye letbane begynder at transportere passagerer fra 2025, får det betydning for busdriften i Rudersdal.

En del af omkostningerne til driften af den findes gennem optimering af busdriften i de kommuner, der får Letbanen.

Rudersdal Kommune deler buslinje 194 med Lyngby-Taarbæk Kommune. Buslinjen bliver erstattet af andre buslinjer, og nuværende busstoppesteder for linje 194 i Rudersdal vil i fremtiden blive betjent af andre buslinjer.

På samme måde påvirkes andre buslinjer, der enten nedlægges eller omlægges.

Rudersdal Kommune er i tæt dialog med Movia om kommunikation af kommende ændringer i busnettet og vil være klar med mere information, når alle beslutninger er på plads.

Links

Om Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune er tæt på og meget grønnere - med både bymiljø, arkitekturperler og naturskønne områder. Kommunen ligger med sine godt 57.000 indbyggere der, hvor Københavns forstæder hører op, og Nordsjællands skove, søer og åbne landskaber begynder. Her er grønt, så langt øjet rækker, med ranke kongebøge, gennem dale og bakker – og med malerisk flotte områder langs Furesøen, Sjælsø, Mølleåen og Øresund.

Følg pressemeddelelser fra Rudersdal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Rudersdal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye