AutoMester Danmark

104 år gammelt værksted sætter strøm til virksomheden

Del
Jens F. Jensen fra Tommy's Auto er stolt AutoMester siden 1996
Jens F. Jensen fra Tommy's Auto er stolt AutoMester siden 1996

Tommy’s Auto v/ Jens F. Jensen, der er et kendt navn i Vester Skerninge, bliver nu AutoMester E+. Det er forbrugernes garanti for, at de kan håndtere el- og hybridbiler, og at de kontinuerligt arbejder for at træffe valg, der er lidt mere klimavenlige end alternativet. Mest af alt handler det dog om de gode relationer og stærke fællesskaber, mener ejer

I en tid præget af hastighed og teknologisk forandring er der stadig enkelte bastioner, der på en og samme tid følger med og samtidig står fast. Sådan et sted er Tommy’s Auto v/ Jens F. Jensen, der har været en del af lokalsamfundet i mere end et århundrede.
“Jeg er født her på stedet. Min farfar startede firmaet som et cykelværksted, der også udlejede biler, og så overtog min far, der også var mekaniker, og gjorde det til et autoværksted. Så jeg er tredje generation,” beretter 68-årige Jens F. Jensen, der overtog værkstedet i 1996.

Han har derfor set det vokse fra et lille cykelværksted til det velrenommerede autoværksted, det er i dag med en svend, to lærlinge og mester selv.
“Jeg har været her på værkstedet, siden jeg var knægt. Så jeg kan huske, da vi kunne nøjes med at bruge svensknøgler og skruetrækkere til at få bilen til at starte, til nu hvor vi har mange PC’ere og testere," fortæller han med et smil og fortsætter: "Biler har altid været en del af mit liv, og det har jeg aldrig fortrudt. Jeg regner også med, at jeg skal bæres ud, for jeg duer ikke til at gå derhjemme og slå græs og spille golf.”

Når Jens holder fri, bruger han da også flere weekender som teknisk degeret i Dansk Automobil Sports Union, DASU. Så man kan vist roligt sige, at her på stedet har man benzin, diesel - og nu også el - i blodet. Værkstedet, der har været AutoMester siden 1996, fordi AutoMester ifølge Jens “har godt fat”, er netop blevet AutoMester E+.
“Det er et fint signal at sende, og noget jeg vil anbefale alle værksteder at gøre. Og så er der naturligvis stadig plads til benzin- og dieselbiler. Vi er uddannede til det hele, og vi tager alle slags biler ind, uanset mærke og model,” understreger værkstedsejeren.

Fællesskabet får os frem
At drive et autoværksted er mere end bare at stramme bolte, udskifte olie og montere nye dæk, som de har særligt travlt med i øjeblikket. Det handler om relationer - om at kende sine kunder, ansatte og “konkolleger” - og det er noget, Jens Jensen lader til at have mestret gennem årene.
“Vi har ikke konkurrenter. Vi har kolleger. Vi kan låne af hinanden og hjælpe hinanden, og det er vi gode til her i området. Vi har i AutoMester en sydfynsk klub, hvor alle værkstederne mødes flere gange om året,” afslører Jens Jensen, der også prioriterer at drive sin forretning på samme måde. Fællesskabet trives også i bedste velgående inden for værkstedets egne fire vægge: “Her går vi op og ned ad hinanden. Vi snakker sammen om alt. Det giver bare et andet sammenhold, også når der er travlt, fordi vi alle giver den gas. Det er da også en af grundene til, at jeg ikke stopper, for jeg kan lide biler, og jeg kan lide at gå på gulvet med gutterne. Jeg tror da også, det er derfor, at vores nye lærling flytter hjem til sin farmor og farfar i byen for at kunne arbejde her. Det siger jo lidt.”

Tommy’s Auto v/Jens F. Jensen bakker også op om det lokale fællesskab. Fra at sponsorere sportsudstyr i lokale sportsklubber til at støtte unge talenter, som den lovende gokartkører Ludvig på 10 år:
“Han bliver den nye Schumacher,” griner mesteren og tilføjer: “Han gør det godt og er meget seriøs af sin alder. Det vil vi selvfølgelig gerne bakke op om.”


Nøgleord

Kontakter

Lena Britt Pedersen
Marketing Manager
lena.pedersen@automester.dk
63418988

Billeder

Om AutoMester

AutoMester er Danmarks største værkstedskæde med næsten 400 værksteder. Den prisvindende kæde investerer i grønnere tiltag og nye teknologier, mens de tilbyder service og reparation af alle slags biler - uanset mærke, model og årgang. Fordi det skal være enkelt at være bilejer. 

Følg pressemeddelelser fra AutoMester Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AutoMester Danmark

Lokale mekanikere fejrer ét års jubilæum: “Startede i -14 grader”1.5.2024 06:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Kun et år efter DMO Biler slog dørene op, bliver de nu AutoMester E+. Det er forbrugernes garanti for, at de kan håndtere el- og hybridbiler, og at de kontinuerligt arbejder for at træffe valg, der er lidt mere klimavenlige end alternativet. “Folk tror jo, det er som i amerikanske film, hvor vi er smurt ind i olie,” oplever ejer DMO Biler i Fjerritslev kan fejre deres første fødselsdag i Gøttrup d. 1. maj. Dagen markerer ikke blot deres et-års jubilæum som værksted, i det der tidligere var en tandlægemøbelfabrik, men også deres indtræden som AutoMester E+. “Vi har stadig samme gode service. Nu har vi bare også nogen i ryggen. Og det giver nogle gode muligheder, både for os men også for vores kunder,” mener 37-årige Martin Olesen, der er udlært mekaniker og medejer af firmaet. Han bliver bakket op af sin kompagnon, 27-årige Daniel Madsen, der er vokset op i en familie, hvor næsten alle mændene var mekanikere: “Vi vil gerne være dem, folk kigger på og siger “De vil sgu noget”. Vi er jo b

Lumby Auto ser grønt: “Jeg kan ikke redde verden, men…”16.4.2024 06:55:00 CEST | Pressemeddelelse

Lumby Auto er hoppet med på den grønne bølge. De er netop blevet opgraderet til AutoMester E+, der er forbrugernes garanti for, at de kan håndtere el- og hybridbiler, og at de kontinuerligt arbejder for at træffe valg, der er lidt mere klimavenlige end alternativet. Det er ikke kun interessant for bilejeren, men også for den skoletrætte unge, mener indehaveren Thomas Gantzel Rasmussen ejer Lumby Auto, der ligger over for byens kirke. Til sommer fylder han 50, og det har sat tanker i gang om, hvad det er for en verden, han vil efterlade til de næste generationer. “Jeg kan ikke redde verden, men jeg kan bidrage til det. Hvad er alternativet?” spørger han retorisk, og indrømmer at det ikke nødvendigvis er sådan, de fleste kender automekanikerne: “Vi bliver mere grønne, end vi har været. Vi har miljøhåndtering, oliefilter, genbrug, og så er jeg ved at få solceller på taget, der giver strøm i dagtimerne. Vi kan ikke gøre andet end at blive lidt bedre hele tiden.” Selv har han også skiftet d

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye