Story House EgmontStory House Egmont

Steven Olsen er Danmarks sødeste kassedame!

Del

Stemmerne er talt, og vinderen af ugebladet Hjemmets læserkonkurrence om titlen som Danmarks sødeste kassedame m/k er fundet. Det er den kække kassedame Steven Olsen fra 365discount i Kastrup, som nu kan glæde sig over den fine titel, i jobbet der ændrede hans liv.

Steven Olsen fra 365discount på Kastrupvej er Danmarks sødeste kassedame.
Steven Olsen fra 365discount på Kastrupvej er Danmarks sødeste kassedame. Sara Skytte

"Ej, det er løgn!" udbryder Steven Olsen, da kameraer og to gavefyldte indkøbskurve pludselig triller ind gennem butikkens skydedøre på Kastrupvej nr. 223. Ugebladet Hjemmets chefredaktør Marianne Gram råber et rungende “Tillykke!”, og det tager et øjeblik, før Steven Olsen forstår, at han netop har fået titlen som Danmarks sødeste kassedame m/k. 

“Det betyder alt for mig. Det betyder, at jeg gør noget rigtigt, når jeg sidder oppe i kassen. Jeg sørger altid for, at mine kunder går ud af butikken med et smil - også selvom de har en møgdag," siger Steven Olsen, og kigger ned på diplomet: "Den her skal over og stå i kassen," tilføjer han stolt.

Det festlige optøj går ikke ubemærket hen. Flere kunder lykønsker Steven og kommer med rosende ord i forbifarten. 

”Jeg har stemt på Steven, og det har hele min familie også, fordi vi er rigtig glade for at handle hos ham,” siger Sarah Procter, der gerne passerer andre supermarkeder på vejen for at handle i Stevens kasse. 

”Han skaber også noget stemning blandt dem, som står i køen, så vi også begynder at tale sammen. Han må aldrig nogensinde holde op med at være den, han er, for han gør en forskel for lokalsamfundet," tilføjer hun. 

Fra hjemløs til Danmarks sødeste kassedame

I Steven Olsens kasse spiller det ingen rolle, om man er hjemløs eller direktør – alle får lige god og kæk behandling, og det er der en helt særlig grund til. For hvad de færreste ved er, at Steven Olsen selv har en hård fortid som hjemløs. I dag har han været fuldtidskassedame i 11 år - et job, som har ændret hans liv.  

“Det betyder alt, at jeg nu kan forsørge mig selv. Jeg føler mig fri til at gøre, som jeg vil,” fortæller Steven Olsen, der har planer om at fortsætte i jobbet, til han går på pension 

Steven Olsen har også en stor guldstjerne i butikcherf Michael Hansens bog. Han ansatte ham for 11 år siden, dengang Steven stadig boede på herberg: 

"Det er fedt, at han er kommet igennem en svær tid og stadig bevarer humøret. Og så synes jeg, at han har fortjent at vinde, fordi han gør noget godt for andre mennesker," siger Michael Hansen.

Steven Olsen løber med sejren for næsen af 262 andre vellidte kassedamer, der også blev indstillet til årets konkurrence af i alt 883 glade kunder, som mente, at de kendte Danmarks sødeste kassedame. Det er ugebladet Hjemmet, som står bag den årlige kåring af Danmarks sødeste kassedame, og det er der en helt særlig grund til. 

"Den personlige kontakt er så vigtig, når vi køber ind, og det vigtigt for os at hylde og anderkende de mange kassedamer, der får hverdagen til at fungere," siger chefredaktør Marianne Gram, som overrakte Steven Olsen både præmier og diplom. 

Fakta

Hvert år hædrer ugebladet Hjemmet hverdagens helte med den fine titel, der ledsages af flotte præmier. I år har 883 kunder fra hele landet indstillet i alt 262 forskellige kandidater til konkurrencen ved at skrive til Hjemmet og fortælle, hvorfor kassedamen i lige netop deres lokale supermarked eller købmandsbutik skal vinde titlen som Danmarks Sødeste Kassedame m/k. Herefter har Hjemmets redaktion udvalgt fem finalister, som kunder og læsere igen har stemt på.  

Sammen med titlen modtager Steven Olsen præmier til en samlet sum af 29.000 kr. – blandt andet en gavecheck på 10.000 kr. fra Hjemmet, en original Ankarsrum køkkenmaskine, en koncertpakke til Fuglsøcentret, en ledningsfri støvsuger, et knivsæt, en plaid samt sæber og cremer.  

Privat til redaktionen

Vi kan formidle kontakt til Danmarks sødeste kassedame, Steven Olsen, og chefredaktør på ugebladet Hjemmet, Marianne Gram, hvis I ønsker at møde dem.

Kontakter

Billeder

Steven Olsen fra 365discount på Kastrupvej er Danmarks sødeste kassedame.
Steven Olsen fra 365discount på Kastrupvej er Danmarks sødeste kassedame.
Download
Steven Olsen blev overrasket bag kassen i 365discount på Kastrupvej.
Steven Olsen blev overrasket bag kassen i 365discount på Kastrupvej.
Download
Steven Olsen modtager et gavekort fra ugebladet Hjemmet på 10.000 kroner
Steven Olsen modtager et gavekort fra ugebladet Hjemmet på 10.000 kroner
Download
Steven Olsen modtager sit diplom.
Steven Olsen modtager sit diplom.
Download
Steven Olsen med Danmarks sødeste kassedame diplom.
Steven Olsen med Danmarks sødeste kassedame diplom.
Download
Steven Olsen med præmier
Steven Olsen med præmier
Download
Steven olsen og chefredaktør på Hjemmet, Marianne Gram.
Steven olsen og chefredaktør på Hjemmet, Marianne Gram.
Download

Om Story House Egmont

Story House Egmont står bag stærke mediebrands, e-handelsforretninger og agencies. Vi er publicister af hjertet og en del af den nordiske mediekoncern Egmont, som hvert år uddeler omkring 100 millioner kroner til børn og unge med svære livsvilkår. We bring stories to life.

Om Hjemmet

Hjemmet er Danmarks hyggeligste ugeblad med underholdning for hele familien. Hjemmet udgives ugentligt af Story House Egmont.

Følg pressemeddelelser fra Story House Egmont

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Story House Egmont

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye